pa sve je ovo super ali nigdje se konkretno ne govori da ce exit-a zapravo biti!
Izvini ali ako u naslovu proglasa organizacije koja to radi stoji jasno da ce Egzita biti onda ne znam sta bi vise....
samo za mene koji nisam iz ns-a i koji moram platiti put je rizik veliki da idem na festival ciji su organizatori kriminalci
Da li su ili nisu to ce se kasnije pokazati i to nije ni tvoj ni moj problem nego njihov. Na festival ne dolazis zato sto su ti likovi koji ga organizuju dragi nego zato sto taj festival ima nesto sto te interesuje... Ovo sto si napisao je jako neozbiljno i deluje decacki, potpuno!
BTW, ides na EHO?
ja ne dolazim. Mislim da sam im dosta para dala prosle godine kao i ceo ovaj grad! Ostati preko 300.000 evra u dugu svima redom nije mala stvar... kad smo vec kod kriminala!
i jos nesto: kulturni dogadjaj je predstava, izložba ili revija
a mjesto gdje se ljudi "ubijaju" ekstazijom i "naroljaju" se do besvijesti (a usput 90% raje koja tamo dodje ne slusa takvu vrstu muzike), ne bih ja reko da je to kulturni dogadjaj
Egzit jeste kulturna manifestacija jer je muzicki festival... dakle po difoltu. Sportska ne moze biti nikako a bogami nece biti ni politicka!
ja volim festivale, volim koncerte, volim se i napit, al što je istina, istina je!
i ja kad idem na koncert idem vise zbog muzike i zato sto volim da cujem svirku uzivo nego radi provoda
Ü stvari ovde si sam demantovao ono sto si napisao gore!
Mogu samo da zakljucim da na vecim festivalima nisi bio, a sto se tice uzivanja u svirkama... za intimiziranje sa muzikom koju volis organizuju se klubske svirke. A festival je vec nesto drugo!
Savet procitaj post ili sredi misli!
A da s obzirom da tek sad videh dodatak prethodnom postu... u NS idem iz BGD!