Israelci spijuniraju Kosevsko brdo!!!
-
sllatki
#1 Israelci spijuniraju Kosevsko brdo!!!
Moj problem je poceo prije 15 dana.Prvo smo imali smetnje na telefonima,televizijama i prijemu programa.Onda je citav Centar grada imao smetnje prilikom koristenja cable interneta.Onda su moju zgradu iskljucili sa mreze. Kazu: "U zgradi postoji radio-amater koji pravi smetnje"!?
Hs,Logosot,svi su pokusavali da dodju u kontakt sa osobom koja je kriva za sve probleme.Nista.Niko se ne javlja,ne otvara vrata,policija ne smije uci bez naloga. Dan poslije na krovu su pronadjene tri "veoma skupa i visoko sofisticirana predajnika" Niko to nije primjetio zato sto "obicni ljudi" koji zive u zgradama nemaju pristup krovu.. Da skratim,ja i moji frendovi smo pokusali da skinemo antene nakon sto smo nasli kljuc za krov, ali stize murja i kaze "nista ne dirajte,to nije vasa briga i manje price"!!!??
Vlasnik stana je izraelac koji nije tu,navodno,medjutim nesto se odasilja i to neprekidno u zadnjih 20 dana!Ispod zgrade je Kineska a malo dalje i americka ambasada. HS tehnicar kaze da ko god to radi,moze da slusa nase telefonske razgovore,gleda nase programe pa cak i prisluskuju stanove!??Malo cudno...
Hs,Logosot,svi su pokusavali da dodju u kontakt sa osobom koja je kriva za sve probleme.Nista.Niko se ne javlja,ne otvara vrata,policija ne smije uci bez naloga. Dan poslije na krovu su pronadjene tri "veoma skupa i visoko sofisticirana predajnika" Niko to nije primjetio zato sto "obicni ljudi" koji zive u zgradama nemaju pristup krovu.. Da skratim,ja i moji frendovi smo pokusali da skinemo antene nakon sto smo nasli kljuc za krov, ali stize murja i kaze "nista ne dirajte,to nije vasa briga i manje price"!!!??
Vlasnik stana je izraelac koji nije tu,navodno,medjutim nesto se odasilja i to neprekidno u zadnjih 20 dana!Ispod zgrade je Kineska a malo dalje i americka ambasada. HS tehnicar kaze da ko god to radi,moze da slusa nase telefonske razgovore,gleda nase programe pa cak i prisluskuju stanove!??Malo cudno...
-
Kukuruz_Barbe-q
ma uvijek su oni sumnjivi meni bili.bolje vadimo one kalasnjikove koje smo "zaboravili" predati i pripremimo se za invaziju

-
sllatki
Samo se vi zezajte sa ovim ja sam ozbiljan,razmisljam kakav bi efekat bio da nazovemo americku i kinesku ambasadu pa da im kazemo sta se desava? Mislim mozda i njih neko spijunira? Murja je bila prilicno ostra kad smo se bunili i trazili da se provali u stan. 
-
samir.konic
Znate da Mossad ima samo par hiljada radnika, al su najaca tajna sluzba?
Kako to?
Pa ima puno jevreja u vaznim pozicijama sirom svijeta, koji svi salju informacije Mossadu.
Kako to?
Pa ima puno jevreja u vaznim pozicijama sirom svijeta, koji svi salju informacije Mossadu.
-
PITARKA_SA
e upravo to sam htjela da napisemDrug_Tito wrote:Pa mozete li se vi prikljuciti na te antene? Mozda onda dobijete vise kanala za koje ne morate placati.
citas mi misli
-
kub lajkan
Drug_Tito wrote:Pa mozete li se vi prikljuciti na te antene? Mozda onda dobijete vise kanala za koje ne morate placati.
-
Produži dalje!
Harrys wrote:Ma saznali da Hana stanuje na Kosevskom brdu i da je expert za otkrivanje G tacke,pa zele da otkriju njene tajne.
Gdje se može downloadovati smiley koji se valja od smijeha?