Vozam se po gradu svakodnenvo,što službeno,što privatno,i sve više primjećujem razliku izmedju vozača italijanskih i njemačkih vozila.Imam osjećaj da je razlika u svemu,počev od frizure do uključivanja žmigavca na skretanju na Malti.
Da li je to neki generisani čip u WV-u da ti oduzme i najmanju česticu onog urbanog u tebi?
Da li postajemo kolonija ruralnog" heimata"?
Ne znam,ali imam osjećaj da nama ("italijanima") ako išta,ljepše stoje sunčane naočale!
Njemci ili Italijani (ko je šarmantniji)
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
The_Flyer2002
japanci 
-
No_Comment
Svakakvih gluposti ima...ali ovo je jedna od zeshcih...,,WV oduzima i njamanju cesticu onoga urbanoga u nama,,... cccc...
!!!
!!!
-
sunday_morning
wow pitanja. pa talijani milion puta
talijani definitivno 
-
whow
Ako mislis na automobile meni osobno su Njemacki Automobili : Pocetak , Sredina i Kraj . Talijani su u redu ali ako se izuzme Ferarri , Maserati, Bugatti i slicni exclusivni proizvodaci ono sto ostaje je zaista Fiat ( Alfa je takoder dio ovog koncerna). E onda moje pitanje je dali je fer porediti Mercedes , BMW , Audi , pa eto i VW se Fiat-om.
P.S.
Nisam siguran da sam potpuno razumio pitanje u temi , posebice pojam sharma kod automobila te relevantnosti suncanih naocala kod iste!!!
P.S.
Nisam siguran da sam potpuno razumio pitanje u temi , posebice pojam sharma kod automobila te relevantnosti suncanih naocala kod iste!!!
-
The_Flyer2002
ma tip je mislio da svi koji voze recimo vw imaju slicno ponasanje za volanom i dr. onda je isto mislio na to da ovisno ko vozi koje auto tako im i pristaju neki odrdjeni ukrasni objekti (cvike)
sto se tice sarmantnosti--- pojma nemam sta je mislio. mozda ko bolje izgleda??? moj odgovor o izgledu: izgled je subjektivna stvar i svak ima drugciji ukus.
naj sarmantniji su : auta koja imam jer ih IMAM i oni su najbolji jer ih IMAM. dok ne uzmem drugo nesto. onda ce to novo auto preuzeti sve kvalitete i sarm sadasnjih auta.
sto se tice sarmantnosti--- pojma nemam sta je mislio. mozda ko bolje izgleda??? moj odgovor o izgledu: izgled je subjektivna stvar i svak ima drugciji ukus.
naj sarmantniji su : auta koja imam jer ih IMAM i oni su najbolji jer ih IMAM. dok ne uzmem drugo nesto. onda ce to novo auto preuzeti sve kvalitete i sarm sadasnjih auta.
-
dugi
Ne bas svi ali vecina se osjeca nadmocno vozeci vw, ne znam zasto. Samo time mogu objasniti onaj polozaj za volanom, nageto-lezeci sa "opasnim" pogledom preko ramena, uz nepostivanje pravila itd......
Samo malo obratite paznju ( oni koji nisu do sada primjetili) na polozaj vecine vozaca koji voze vw-a ( i BMW-a)i sve ce vam biti jasno.
Samo malo obratite paznju ( oni koji nisu do sada primjetili) na polozaj vecine vozaca koji voze vw-a ( i BMW-a)i sve ce vam biti jasno.