Kao prvo, nisam nešto u tom svijetu automobila, ali bih htio da pitam za savjet u vezi kupovine prvog automobila nakon položenog vozačkog ispita.
Budžet mi je oko 7000KM do 15000KM.
Volio bih da je auto potpuno automatika, da ima navigaciju, da posjeduje neke od novijih funkcija poput TEMPOMATA, NAVIGACIJE, BLUETOOTH konekcije, KOMANDE NA VOLANU, NEKI OD SENZORA ZA PARKING, ABS, ESP, AIRBAG, El. podizači stakala, ALARM, CENTRALNA BRAVA i dalje.. (ako je potrebno još da budem precizniji slobodno ja ću napisati.) Ovo što sam naveo baš i ne mora biti tako da se razumijemo!
Imam neki auto već zapikan, ali bih volio da čujem Vaše mišljenje.. Citroen C5 (God. 2012-2015) i stvarno mi se sviđa unutrašnji izgled a nije ni skupo.. Čuo sam da je jako dobro auto, i da se jako malo kvari.. skoro nikako.. a ima većinu stvari koje meni idu u prilog i što mi se dopadaju..
Ako imate neke savjete, ili ako posjedujete / ili ste posjedovali C5 da mi otprilike kažete iskustva i šta mi predlažete!
Samo da navedem ovo:
Jednu od stvari koje mogu presuditi u kupovini jeste CarPlay, ako neko nije upoznat sa ovim, možete se informisati na ovom linku https://hr.if-koubou.com/articles/how-t ... r-car.html