Hitno!!! Internet.. Sta koristite???

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
sllatki

#1 Hitno!!! Internet.. Sta koristite???

Post by sllatki »

Treba mi internet provider i to brzo.. Do sada sam imao kablovski internet i ugovor sa logosoftom ali desila se "tragedija". Neki DEBIL iz komsiluka ima radio-amatersku stanicu i koji je "besplatno" koristio usluge HS kablosvke, onda ovi debili iskljuce citavu ulicu!! Internet nemam do daljneg dok sud ne rijesi ovaj problem...

Sad,MUKA mi je od logosofta i HS, sta da radim? Treba mi internet i po mogucnosti malo veca brzina (kao dosadasnja) Ljudi sta koristite,kakva je usluga i koliko kosta??
el maffo

Post by el maffo »

U ovakvim situacijama najcesce apaurin i casu vode i zavalim se na kauc i cekam da sve prodje :-D
sllatki

Post by sllatki »

el maffo wrote:U ovakvim situacijama najcesce apaurin i casu vode i zavalim se na kauc i cekam da sve prodje :-D
Hajd makar sam se nasmijao! :) :) :-D
Ghost Rider

#4 Re: Hitno!!! Internet.. Sta koristite???

Post by Ghost Rider »

sllatki wrote:Treba mi internet provider i to brzo.. Do sada sam imao kablovski internet i ugovor sa logosoftom ali desila se "tragedija". Neki DEBIL iz komsiluka ima radio-amatersku stanicu i koji je "besplatno" koristio usluge HS kablosvke, onda ovi debili iskljuce citavu ulicu!! Internet nemam do daljneg dok sud ne rijesi ovaj problem...

Sad,MUKA mi je od logosofta i HS, sta da radim? Treba mi internet i po mogucnosti malo veca brzina (kao dosadasnja) Ljudi sta koristite,kakva je usluga i koliko kosta??
Europronet ti je najbolje rjesenje....koliko znam kablovska tv HS ima ugovor sa njima pa trazi da promijenis provajdera.....ja sam na kablovskom i prezadovoljan sam....ljudi su pravo profesionalni. Neki dan mi je riknuo modem i oni su odmah poslali ekipu i zamijenili ga. Stvarno sve pohvale !
Ghost Rider

Post by Ghost Rider »

bmx

Post by bmx »

europronet, definitivno...i ja imam kablovski preko njih, i sve je super za sada...mislim da im jos uvijek traje akcija besplatnog prikljucenja (ali, ipak prvo provjeri), tako da platis odmah nekih 20ak KM za spliter i pretplatu za mjesec dana unaprijed.
sllatki

Post by sllatki »

Ljudi koristi li ko wireless kod europroneta? Moju zgradu je HS iskljucio totalno sto se tice kablovskog interneta.. Da li mogu bezicni dobiti od Europroneta??
sllatki

Post by sllatki »

Ghost Rider wrote:Otidji na http://www.epn.ba
ovo mi je bilo dovoljno,hvala!!! :D
iznogud

Post by iznogud »

http://www.team.ba radi sa bh cable takodjer pristup preko kablovske, a imaju i wireless opcije, kao i neinteresantni dial-up. epn je mozda poznatiji, ali profesionalnost usluge je takodjer faktor prilikom odabira usluge. s tim sto imaju i najjeftiniji paket u gradu za malog korisnika, 33 km.
Post Reply