Kontaktirao sam ga preko njegovog FB profila vezano za pet sobnih vrata sa idejom oko izgleda i boje i on mi je slao neke svoje radove i tako sam odlucio da mi on radi vrata
- 31.05. je dosao na mjerenje i slatko uzeo avans od 50%
Dogovor je bio bez zurbe jer se stan radio tako da se moralo cekati na plocice i dok se srede zidovi
- 24.06. javlja mi se preko fb da je izgubio broj da se vidimo vezano za boju vrata, i nalazimo se 26.06 da izaberem boju
- 03.07. cujemo se preko telefona i on mi govori da ce me zvati do nedelje da se dogovorimo oko ugradnje
- Od 08.07. se nikako ne javlja na mobitel
- 16.07. ja ga zovem i napokon se javlja supljira o privatnim problemima i obecava da ce zavrsiti do ponedeljka
- 22.07. ja ga zovem i sada su masine u problemu i obecava da ce se javiti do petka
U subotu i nedelju ga pokusavam dobiti na telefon ali se ne javlja i saljem mu poruku da ga vise necu zvati i ako ima obraza neka vrati pare a ja cu traziti drugog majstora
Haris Mačić - lopov - prevarant - klosar - nije se udostojio ni da se javi ili posalje poruku tako da ovo pisem da ne misli da je tek tako 'zaradio' tudje pare i da ce to ostati samo izmedju nas dvojice

P.S. Tema mog posta nije izgled majstora, nego njegov bezobrazluk