Sarajevo, seljacka mahala
- Kikibombona
#1 Sarajevo, seljacka mahala
Citam komentare o nekakvoj Sanji, ksenofobicnoj izjavi... kao da je nesto novo, kao da su ksenofobija, rasizam ili fasizam nesto novo u BiH. Do sada sam se naslusao bezbroj ksenofobicnih izjava o Arapima. Isti ljudi pokazuju otvorenu odvratnost prema Arapima i zgrazavanje radi dalamantiskog odnosa prema Bosancima. Licemjerstvo prve kategorije. A volimo reci da smo tolerantni, sta sve ne... a zapravo smo puni mrznje i zlobe prema sebi samima a onda cijelom svijetu.
I tetkice smo, uzivamo u tracevima i mahalanjima.
....
Za to vrijeme, umjesto da izadje 10 000 Sarajlija radi velikog problema u najavi, skup prodje ovako:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/na-prot ... /190729050
Retardiran narod.
I tetkice smo, uzivamo u tracevima i mahalanjima.
....
Za to vrijeme, umjesto da izadje 10 000 Sarajlija radi velikog problema u najavi, skup prodje ovako:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/na-prot ... /190729050
Retardiran narod.
-
emric
#2 Re: Sarajevo, seljacka mahala
A koji si ti na onim slikama?
Krivo Sarajevo, kriv narod... da ti ne nedostaje seksa, rođak?
Last edited by emric on 29/07/2019 18:08, edited 1 time in total.
-
zrakomlat
#3 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Umorno sve od Cevljanovica.
-
The 51st State
#5 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Nek im dodik protestvuje. Kad je mogo nadici sve za peljeski most, mogo je malo dzeve I za ovo dici.
- Kikibombona
#6 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Imam sve sto mi treba, u dvoljnim kolicinama, ne brini.emric wrote:A koji si ti na onim slikama?
...
Ljudi nam pokusavaju na granicu utrpati nuklearni otpad. Da se ovo desava u bilo kojoj civilizovanoj evropskoj drzavi imali bi masovne i zestoke proteste na ulicama.
...
Sarajlije ne pokazuju drzavotvorni mentalitet. A morali bi, glavni i najveci grad, sa najvise akademika, intelektualaca, studenata...
...
Od svega imamo budjavu mahaletinu koja se nasladjuju pricama o nekakvoj isfrustriranoj drolji koja ciljano provocira. To je bitnije od nuklearnog otpada. Fujjjjj.
-
The 51st State
#7 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Ekstra, umjesto da pizde zbog debila na koje ne mogu uticati, gospodje dale sebi oduska. Svaka cast.Banksy wrote:
-
The 51st State
#8 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Podrzacemo inicijativu dodika I za to sto je normalno, svakako se najvise tice stanovnistva entiteta rs, samo nek predviljezi I peljesac za dnevni red, a ne Mora ni to nismo stoka kao onKikibombona wrote:Imam sve sto mi treba, u dvoljnim kolicinama, ne brini.emric wrote:A koji si ti na onim slikama?
...
Ljudi nam pokusavaju na granicu utrpati nuklearni otpad. Da se ovo desava u bilo kojoj civilizovanoj evropskoj drzavi imali bi masovne i zestoke proteste na ulicama.
...
Sarajlije ne pokazuju drzavotvorni mentalitet. A morali bi, glavni i najveci grad, sa najvise akademika, intelektualaca, studenata...
...
Od svega imamo budjavu mahaletinu koja se nasladjuju pricama o nekakvoj isfrustriranoj drolji koja ciljano provocira. To je bitnije od nuklearnog otpada. Fujjjjj.
- Kikibombona
#9 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Ma ja, ko jebe Bihac, neka se potruju, samo da Dodiku napakostimo.The 51st State wrote:Nek im dodik protestvuje. Kad je mogo nadici sve za peljeski most, mogo je malo dzeve I za ovo dici.
...
I ovo sa migrantima, ko ih jebe.
...
I ovo sa iseljavanjem i propadanjem, ko ih jebe. Svakako su tamo negdje u cosku, gdje putevi ne vode...
...
Nevjerovatno je da Sarajevo nema 5 000 ljudi, sa mozgom, svijescu i savjescu, koji ce izaci na ulice, pokazati otpor prema drskom planu Hrvatske da nam na granici deponuje nuklearni otpad.
...
Da ovo urade Madjarima bilo bi 100 000 ljudi na ulicama Budimpeste.
-
The 51st State
#10 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Prvo nije ko jebe bihac, nego malo nizvodnije.Kikibombona wrote:Ma ja, ko jebe Bihac, neka se potruju, samo da Dodiku napakostimo.The 51st State wrote:Nek im dodik protestvuje. Kad je mogo nadici sve za peljeski most, mogo je malo dzeve I za ovo dici.
...
I ovo sa migrantima, ko ih jebe.
...
J
I ovo sa iseljavanjem i propadanjem, ko ih jebe. Svakako su tamo negdje u cosku, gdje putevi ne vode...
...
Nevjerovatno je da Sarajevo nema 5 000 ljudi, sa mozgom, svijescu i savjescu, koji ce izaci na ulice, pokazati otpor prema drskom planu Hrvatske da nam na granici deponuje nuklearni otpad.
...
Drugo, sta ocekujes od gradjana oko migranata, da ih fataju lasom?
Shvati da imas otvorenog separatistu Koji ograncicava drzavu da ista pokrene, eto Neko glup pa se nije mogo sjetiti da pojaca policiju I vojsku na granici, gues who ne da, eto Neko glup pa nije dosad mogla tuzba hrvatskoj I za to ici?
Gradjani imaju svojih problema, pusti ti gradjane, pametni sto se ne upustaju aktivnosti koje ce zavrsiti dnevno politickim prepucavanjima.
-
Lenja Buba
#11 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Prije da se radi o mentalitetu i zapuštenu narodu, već sam prije napisao na jednoj od tema, ova država ima velike probleme sa narodom, sa shvatanjem patriotizma, ekologijom i odnosu prema prirodi i životinjama i uopšte sredinama gdje žive.Kikibombona wrote: ...
- Kikibombona
#12 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Covjece, ljudi nam zele isporuciti nuklearni otpad na samu granicu. Igraju se sa nama kao da smo retardirani. I mozemo ocekivati da ce vremenom biti sve gori.The 51st State wrote:Prvo nije ko jebe bihac, nego malo nizvodnije.
Drugo, sta ocekujes od gradjana oko migranata, da ih fataju lasom?
Shvati da imas otvorenog separatistu Koji ograncicava drzavu da ista pokrene, eto Neko glup pa se nije mogo sjetiti da pojaca policiju I vojsku na granici, gues who ne da, eto Neko glup pa nije dosad mogla tuzba hrvatskoj I za to ici?
Gradjani imaju svojih problema, pusti ti gradjane, pametni sto se ne upustaju aktivnosti koje ce zavrsiti dnevno politickim prepucavanjima.
Zar je moguce da niko u ovome ne vidi problem, da je vazniji komentar nekakve Sanje od odlaganja nuklearnog otpada na nasoj granici. Da se desilo bilo gdje u Evropi prouzrokovalo bi ogromne proteste. Kod nas niko nista.
A evo sta Bihac kaze o tome:
http://www.biscani.ba/vijest/emric-ne-z ... zini/59146- Ne želimo uopće da to odlagalište i skladište bude u našoj blizini. Građani sjeverozapadnog dijela BiH su u tome jedinstveni, oni se godinama protive tome. Svi naši razvojni planovi u smislu proizvodnje zdrave hrane, razvoja turizma, zaštite okoliša padaju u vodu. Perspektiva razvoja ovog kraja se dovodi u pitanje. U strateškom smislu, to je otežavajući faktor i otežavajuća činjenica za daljnji razvoj cijele ove regije. Ova regija to nije zaslužila i mi se protivimo da u toj regiji bude odlagalište radioaktivnog i nuklearnog otpada - istaknuo je državni poslanik Jasmin Emrić.
Ako ovo urade Bihac i sira regija ce nestati. Svakako se taj dio drzave gasi i ovakav scenarij moze drasticno ubrzati iseljavanje.
Ako im ovo prodje u buducnosti mozemo ocekicati jos zesce karanje. Kanta za nabijanje.
...
A od svega me najvise boli sto smo mrtav narod. Mogu nam raditi sta hoce a mi se nikad necemo pobuniti.
-
Lenja Buba
#13 Re: Sarajevo, seljacka mahala
jel omčo kakva videa radio u vezi toga ili je zakazao?
-
Lenja Buba
#14 Re: Sarajevo, seljacka mahala
da se u palestini odlaže nuklearni otpad izašle bi bošnje ovako nema šanse.
-
The 51st State
#15 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Eo ti kiki ove lenje bube, sve zna frajer, sitnica je taj nuklearni otpad za rijesiti koliki je to kapacitet, pa izvoli sa njim I takvim
-
Haman2
#16 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Interesantno, zasto toliki turisti dolaze u " seljacku mahalu". Koji standard primjenjujemo kad iznosimo ovakve tvrdnje. "Seljacina" ima svagdje pa ni Sarajevo ne moze biti izuzetak.
-
Lenja Buba
#17 Re: Sarajevo, seljacka mahala
ne živim ni ja u kolumbijskim i brazilskim favelama pa bi kao turista volio malo to vidit, uslikat itd tako i ovde, čuli za neko sarajevo pa da malo vide.Haman2 wrote:Interesantno, zasto toliki turisti dolaze u " seljacku mahalu". Koji standard primjenjujemo kad iznosimo ovakve tvrdnje. "Seljacina" ima svagdje pa ni Sarajevo ne moze biti izuzetak.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- Kikibombona
#19 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Na kraju sve zavrsi sa segom, mahalanjem... a glupljeg naroda od tri bosanskohercegovacka plemena nema u cijeloj Evropi. U tome smo apsolutni prvaci. Kada neko kaze da imamo pametnu omladinu muka me uhvati. Mi i pamet ne idemo u istu recenicu.
Da nam gorivo poskupe na 5km a PDV dignu na 30%, niko se ne bi pobunio. Nevjerovatno glup narod, pravo blago za politicke lidere.
...
Nuklearni opad?
S'a ima veze ba...
Da nam gorivo poskupe na 5km a PDV dignu na 30%, niko se ne bi pobunio. Nevjerovatno glup narod, pravo blago za politicke lidere.
...
Nuklearni opad?
S'a ima veze ba...
-
Lenja Buba
#20 Re: Sarajevo, seljacka mahala
pa koga briga za nuklearni otpad kad nije u palestini?Kikibombona wrote:Na kraju sve zavrsi sa segom, mahalanjem... a glupljeg naroda od tri bosanskohercegovacka plemena nema cijeloj Evropi. U tome smo apsolutni prvaci. Kada neko kaze da imamo pametnu omladinu muka me uhvati. Mi i pamet ne idemo u istu recenicu.
...
Nuklearni opad?
S'a ima veze ba...
- Lincoln-Burrows
#21 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Bugari imaju nuklearku na samoj granici sa Rumunjskom a Švedi su je napravili Dancima ravno ispred Kopenhagena.Kikibombona wrote: Nevjerovatno je da Sarajevo nema 5 000 ljudi, sa mozgom, svijescu i savjescu, koji ce izaci na ulice, pokazati otpor prema drskom planu Hrvatske da nam na granici deponuje nuklearni otpad.
...
p.s.
Da se razumijemo ja sam protiv nuklearki i otpada, ne podržavam tu vrstu energije zbog dosta toga.
-
emric
#22 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Jesi ti bio na onom okupljanju? Nisi? Čemu onda demagogija?Kikibombona wrote:Ljudi nam pokusavaju na granicu utrpati nuklearni otpad. Da se ovo desava u bilo kojoj civilizovanoj evropskoj drzavi imali bi masovne i zestoke proteste na ulicama.
Kriva država, Sarajevo, narod? Ima li šta do tebe?
Iz iskustva koje sam stekao živeći ovdje cijeli svoj život znam da su najgori među nama oni koji sve kritikuju a ne rade ništa i po običaju, redovno, po defaultu, jebu državu i narod. Jesi ti jedan od takvih?
Last edited by emric on 29/07/2019 19:19, edited 1 time in total.
- video
#23 Re: Sarajevo, seljacka mahala
Da su protesti za kurde, isao bih odmah.
Ovako....
I da, naslov je malo preblag. Trebalo je to vise ostrije, kako i prilici!
Ovako....
I da, naslov je malo preblag. Trebalo je to vise ostrije, kako i prilici!
-
zrakomlat
#24 Re: Sarajevo, seljacka mahala
#save aleppoLenja Buba wrote:da se u palestini odlaže nuklearni otpad izašle bi bošnje ovako nema šanse.
- salik79
#25 Re: Sarajevo, seljacka mahala
zrakomlat wrote:#save aleppoLenja Buba wrote:da se u palestini odlaže nuklearni otpad izašle bi bošnje ovako nema šanse.