Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma znam da je to pravilo oduvijek bilo , ali nije se nesto pretjerano sviralo, sad gledaju centimetre. Al evo vidim i na copa da opominju golmane , znaci gledaju.
Kamerunke protiv engleskinja gube .... na vlastitu glupost i zivcanluk ... bolje baratuju loptom, explozivnije su u duelima 1 na 1 pa cak trce dobro ....Ali taktika , organizacija tito dragi ... VAR je i ovoj utakmici u glavnoj ulozi , dva puta u korist engleskinja ... burna osjecanja galama frka plac ...i tri komada u gajbi Kameruna ... the
Svedzanke najbolje? E onda cu pogledati ovu sa shvabicama danas. Gledo sam par tekmi. USA izgleda najjaca ali ne znam engleskinje koliko su jake. Slabo sam dobrih treba vidio. Haj da danas vidim andersonke. Sto se shvabica tice ne ocekujem jebozovnost. Mislim da su svedzanke kalkulisale kad su zijanile od usa u grupi. Funale usa-sweden.
Rečeno - učinjeno ... ili kako se ono veli ... Naše plemenite i tako neodoljivo štrkljaste barbike su naprašile one mrske džaftare koje su nas tukle svaki put u zadnjih četvrt vijeka .... švabice sjede na travi i bale neznajući šta ih je snašlo ... igra prava švedska ... minimizacija rizika , aktivno u napadu ... svi su zaljubljeni u Stinu (Blackstenius 11 )
Danas trazio da gledam Njemacka SveCka, nema prijenosa na balkanu, a jesmo macho poluotok, sve dase i dzekovi. Koiko prenosi u nasem budzaku ovo? Imal ta pita?
karanana wrote:Svedzanke najbolje? E onda cu pogledati ovu sa shvabicama danas. Gledo sam par tekmi. USA izgleda najjaca ali ne znam engleskinje koliko su jake. Slabo sam dobrih treba vidio. Haj da danas vidim andersonke. Sto se shvabica tice ne ocekujem jebozovnost. Mislim da su svedzanke kalkulisale kad su zijanile od usa u grupi. Funale usa-sweden.
Amerikanke su najjace, holandjanke/engleskinje i svedjanke su bara bara. Ocekujem finale USA v Swe i pobjedu USA i za trece mjesto Engleskinje