Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
-
EME91
#1 Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
Pozz , ono što mene interesuje jeste koliko jedna prosječna teretana ima članova tj. stalnih članova koji iz mjeseca u mjesec uplaćuju . Znači prisutnih na mj. bazi .
Naime u koju god teretanu da uđem u Sarajevu gužve su . Uglavnom ima 1 bench i 1 kosi bench i naravno posto je every day chest day za svakog izgleda , nikada ne mogu treniratni adekvatno , osim u nekim terminima tipa 8-11 ujutru i mozda 10-12 navecer . Sve ostalo bude poprilicno popunjeno.
p.s da li neko ima prijedlog za neki gym u sarajevu koji nije prebukiran ?
Naime u koju god teretanu da uđem u Sarajevu gužve su . Uglavnom ima 1 bench i 1 kosi bench i naravno posto je every day chest day za svakog izgleda , nikada ne mogu treniratni adekvatno , osim u nekim terminima tipa 8-11 ujutru i mozda 10-12 navecer . Sve ostalo bude poprilicno popunjeno.
-
Naslovnica
#2 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
Prosjecna teretana ima 103 clana, naucno dokazano.EME91 wrote:Pozz , ono što mene interesuje jeste koliko jedna prosječna teretana ima članova tj. stalnih članova koji iz mjeseca u mjesec uplaćuju . Znači prisutnih na mj. bazi .
A otaj "every day chest day" najbolje ti je da radis kod kuce, kupis ote bencheve i opleti na miru, ha ja!
- kica
- alibaba_i_30_godina
#4 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
ma malo je to. ima sigurno 300+
- Rugafet
#5 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
Xaxaxa 1 bench i 1 kosi bench neka bas strasna teretana
- SmokingMan
#6 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
But honestly,never skip a leg day. 
- alibaba_i_30_godina
#7 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
samo ruke i prsa, bruda.SmokingMan wrote:But honestly,never skip a leg day.
- SmokingMan
- muha_sa
#9 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
SmokingMan wrote:But honestly,never skip a leg day.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#10 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
dvjesta trista
- muha_sa
#11 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
nauka dokazala 103Velkoski wrote:dvjesta trista
-
Naslovnica
#12 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
muha_sa wrote:nauka dokazala 103Velkoski wrote:dvjesta trista
-
zrakomlat
#13 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
Garant oni naučnici Univerziteta u Massachusettsu.Naslovnica wrote:muha_sa wrote:nauka dokazala 103Velkoski wrote:dvjesta trista![]()
-
Naslovnica
#14 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
Jok, Travnik.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
- SmokingMan
#16 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
Ih,par litara punomasnog mlijeka i udri po whey.u dok se ne usereš. 
-
todd_smith
#17 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
Najgluplji podforum na Klixu za uci i traziti kakav konstruktivan odgovor, iskreno.
- alibaba_i_30_godina
#18 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
A pitanje je konkstruktivno samo tako. Za izučavanja na UNSA, nipošto u Travniku. 
-
almir90
#19 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
Po ovim teretanama samo nosaju kantice sa derivatima, haman se slabo tegovi dižu, svi gledaju samo da se začas napumpaju. 
-
kolegione
#20 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
Ovo postaje epidemija, oni su kao funny, ljudi pitaju [placeholder] ovi ih poseru, a u principu, nemaju pojma o zivotu, nego pisu na forumima, jer su dokolicari.todd_smith wrote:Najgluplji podforum na Klixu za uci i traziti kakav konstruktivan odgovor, iskreno.
- alibaba_i_30_godina
#21 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
I alkoholičari, ne zaboravi.kolegione wrote:Ovo postaje epidemija, oni su kao funny, ljudi pitaju [placeholder] ovi ih poseru, a u principu, nemaju pojma o zivotu, nego pisu na forumima, jer su dokolicari.todd_smith wrote:Najgluplji podforum na Klixu za uci i traziti kakav konstruktivan odgovor, iskreno.
Dodaj još propaliteti, ružni srednjovječni ljudi bez perspektive i ambicija.
-
Sociolog
#22 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
Ignorisi, ove propalitete ,koji se samo podsmijavaju raji...Elem,solidna teretana bas nema guzve ima dosta sprava,nema kockastih faca,neotkrivena,uglavnom pismenija raja u onom Katolickom centru za mlade u Gatackoj ulici 16/20, kad se ide od Otoke gore prema Svrakinom,blizu Suda Bih, kod onog velikog plavog ofarbanog dimnjaka od Toplana, Novija je velika zgrada uglavnom u stakluEME91 wrote:Pozz , ono što mene interesuje jeste koliko jedna prosječna teretana ima članova tj. stalnih članova koji iz mjeseca u mjesec uplaćuju . Znači prisutnih na mj. bazi .
-
EME91
#23 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
Hvala na prijedlogu. Svjestan sam da su vecina forumasa ovdje ruzni ljudi( fizicki) , u sto sam se sam uvjerio upoznavsi/skontavsi neke u stvarnom zivotu . Mnogi su ispod 175 cm sa 20-30kg viska. Nazalost teretana na malti/ oxygen ili kako vec su full ali prepune, i jednostavno u nekim terminima je bezveze ici zbog toga. I sam procjenjujem da je broj clanova 200-300 .Sociolog wrote:Ignorisi, ove propalitete ,koji se samo podsmijavaju raji...Elem,solidna teretana bas nema guzve ima dosta sprava,nema kockastih faca,neotkrivena,uglavnom pismenija raja u onom Katolickom centru za mlade u Gatackoj ulici 16/20, kad se ide od Otoke gore prema Svrakinom,blizu Suda Bih, kod onog velikog plavog ofarbanog dimnjaka od Toplana, Novija je velika zgrada uglavnom u stakluEME91 wrote:Pozz , ono što mene interesuje jeste koliko jedna prosječna teretana ima članova tj. stalnih članova koji iz mjeseca u mjesec uplaćuju . Znači prisutnih na mj. bazi .
Dobio sam prijeslog za Malak i terme teretanu pa cu vidjeti. Shodno tome da su im cijene puno skuplje oko 100 KM garant ima malo clanova.
- alibaba_i_30_godina
#24 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
EME91 wrote:Hvala na prijedlogu. Svjestan sam da su vecina forumasa ovdje ruzni ljudi( fizicki) , u sto sam se sam uvjerio upoznavsi/skontavsi neke u stvarnom zivotu . Mnogi su ispod 175 cm sa 20-30kg viska. Nazalost teretana na malti/ oxygen ili kako vec su full ali prepune, i jednostavno u nekim terminima je bezveze ici zbog toga. I sam procjenjujem da je broj clanova 200-300 .Sociolog wrote:Ignorisi, ove propalitete ,koji se samo podsmijavaju raji...Elem,solidna teretana bas nema guzve ima dosta sprava,nema kockastih faca,neotkrivena,uglavnom pismenija raja u onom Katolickom centru za mlade u Gatackoj ulici 16/20, kad se ide od Otoke gore prema Svrakinom,blizu Suda Bih, kod onog velikog plavog ofarbanog dimnjaka od Toplana, Novija je velika zgrada uglavnom u stakluEME91 wrote:Pozz , ono što mene interesuje jeste koliko jedna prosječna teretana ima članova tj. stalnih članova koji iz mjeseca u mjesec uplaćuju . Znači prisutnih na mj. bazi .
Dobio sam prijeslog za Malak i terme teretanu pa cu vidjeti. Shodno tome da su im cijene puno skuplje oko 100 KM garant ima malo clanova.
Tako je. Pravo smo ružni.
Imaš teretanu u Centralu, možeš koristiti i bazen i svašta nešta ako imaš dovoljno love, a tražiš mjesto gdje nema velike gužve.
-
Naslovnica
#25 Re: Koliko jedna prosječna teretana ima članova ?
Meni mama vazda govorila da sam lijep, da imam veeelike oke i trepavice...