I sto no kazu u narodu niko ni potamose...boli njih....?
Zanima me da li iko u toj "kompaniji" misli o buducnosti iste i kako i dokle ovako.
Jel stvarno treba da jedva cekamo da dodje taj fini T-mobile i fino kupi sve.
Definitivno DA.
da mi je znati cije usluge sada koristeDuh sa sjekirom wrote:Vec malo stara vijest a postavlja se pitanje...sto li boze?![]()
I sto no kazu u narodu niko ni potamose...boli njih....?
Zanima me da li iko u toj "kompaniji" misli o buducnosti iste i kako i dokle ovako.
Jel stvarno treba da jedva cekamo da dodje taj fini T-mobile i fino kupi sve.
Definitivno DA.
da ne govorimo da je jedini..reaktor wrote:bh telecom je najjeftiniji i vjerovatno najbolje bh provider, ali problem je sto je spektar usluga mizeran...
Doci ce kapitalisticki telekom, dobicemo usluge i onda cemo zaplakati kad nam dodju racuni.car-x wrote:sve u svemu, iako je kapitalisticki, radujem se dolasku bilo kojeg stranjskog telekoma.. da ljudi nauce da za svoje pare imaju da dobiju sta god im srce zeli..
jesi ti bas siguran da sve pare ostaju u zemlji?Prenj wrote:Doci ce kapitalisticki telekom, dobicemo usluge i onda cemo zaplakati kad nam dodju racuni.car-x wrote:sve u svemu, iako je kapitalisticki, radujem se dolasku bilo kojeg stranjskog telekoma.. da ljudi nauce da za svoje pare imaju da dobiju sta god im srce zeli..
Ne pada mi na pamet da branim BH Telekom, ali ako nista sav prihod od usluga telekoma sada OSTAJE u zemlji.
Zasto prodavati ZLATNU koku?
Da je nekako naci nacin da ih se natjera na poboljsaju usluge, to bi vjerovatno bilo najbolje rjesenje.
Naravno da nisam. Ali ako nam dodje neko kao T-Mobile bicu siguran da nikakve pare NECE ostati u zemlji.The_Fluid wrote:jesi ti bas siguran da sve pare ostaju u zemlji?Prenj wrote:Doci ce kapitalisticki telekom, dobicemo usluge i onda cemo zaplakati kad nam dodju racuni.car-x wrote:sve u svemu, iako je kapitalisticki, radujem se dolasku bilo kojeg stranjskog telekoma.. da ljudi nauce da za svoje pare imaju da dobiju sta god im srce zeli..
Ne pada mi na pamet da branim BH Telekom, ali ako nista sav prihod od usluga telekoma sada OSTAJE u zemlji.
Da je nekako naci nacin da ih se natjera na poboljsaju usluge, to bi vjerovatno bilo najbolje rjesenje.:D
BH Telekom ce se popraviti tek kad dodje neko poput T-Mobile ili Vodafone kompanije.Prenj wrote:Naravno da nisam. Ali ako nam dodje neko kao T-Mobile bicu siguran da nikakve pare NECE ostati u zemlji.The_Fluid wrote:jesi ti bas siguran da sve pare ostaju u zemlji?Prenj wrote: Doci ce kapitalisticki telekom, dobicemo usluge i onda cemo zaplakati kad nam dodju racuni.
Da je nekako naci nacin da ih se natjera na poboljsaju usluge, to bi vjerovatno bilo najbolje rjesenje.:D
The_Fluid wrote: jesi ti bas siguran da sve pare ostaju u zemlji?:D
BH Telekom ce se popraviti tek kad dodje neko poput T-Mobile ili Vodafone kompanije.[/quote]Prenj wrote: Naravno da nisam. Ali ako nam dodje neko kao T-Mobile bicu siguran da nikakve pare NECE ostati u zemlji.
Neka dodje bilo ko, to moze povoljno utjecati na kvalitet ostalih.Prenj wrote:The_Fluid wrote: jesi ti bas siguran da sve pare ostaju u zemlji?:D
BH Telekom ce se popraviti tek kad dodje neko poput T-Mobile ili Vodafone kompanije.Prenj wrote: Naravno da nisam. Ali ako nam dodje neko kao T-Mobile bicu siguran da nikakve pare NECE ostati u zemlji.
Ostaju sigurno u zemlji samo treba dodati adrese i brojeve tablicaPrenj wrote:car-x wrote:sve u svemu, iako je kapitalisticki, radujem se dolasku bilo kojeg stranjskog telekoma.. da ljudi nauce da za svoje pare imaju da dobiju sta god im srce zeli..
Da je nekako naci nacin da ih se natjera na poboljsaju usluge, to bi vjerovatno bilo najbolje rjesenje.
Ne pada mi na pamet na bilo koji nacin opravdavati los rad i usluge Telekoma, samo se protivim njegovoj prodaji.Duh sa sjekirom wrote:Ostaju sigurno u zemlji samo treba dodati adrese i brojeve tablicaPrenj wrote:car-x wrote:sve u svemu, iako je kapitalisticki, radujem se dolasku bilo kojeg stranjskog telekoma.. da ljudi nauce da za svoje pare imaju da dobiju sta god im srce zeli..
Da je nekako naci nacin da ih se natjera na poboljsaju usluge, to bi vjerovatno bilo najbolje rjesenje.![]()
Da nije tragicno bilo bi smjesno. Ni ovih radnika mi nije zao sad sute fino im ne bune se a kad se prodaju te novi vlasnik pola nogira onda ce biti "Dragi Bibere sta nam ovo uradise"![]()
![]()
Jel se neko zna kad je telekom ulozio nesto od profita u nove tehnologije????????
jedino bogatstvo su nasi ljudi, posebno oni u inostranstvu, a te vlast tjera, a i ove u bosni ne mazi ni sekunde.Prenj wrote:Elektroprivreda, telekom, vodovodi, sume su nasa jedina preostala nacionalna bogatsva.
Ako se bilo sta od ovoga proda, tek smo onda najebali.
U tom slucaju, BiH i narod u njoj, moze lako krenuti putem tj. stranputicom kojom ide Bolivija
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/4613993.stm
jock, eto rade analognim centralama iz 50-tih, samo ne kontam kako im rade gsm i internetDuh sa sjekirom wrote:Ostaju sigurno u zemlji samo treba dodati adrese i brojeve tablicaPrenj wrote:car-x wrote:sve u svemu, iako je kapitalisticki, radujem se dolasku bilo kojeg stranjskog telekoma.. da ljudi nauce da za svoje pare imaju da dobiju sta god im srce zeli..
Da je nekako naci nacin da ih se natjera na poboljsaju usluge, to bi vjerovatno bilo najbolje rjesenje.![]()
Da nije tragicno bilo bi smjesno. Ni ovih radnika mi nije zao sad sute fino im ne bune se a kad se prodaju te novi vlasnik pola nogira onda ce biti "Dragi Bibere sta nam ovo uradise"![]()
![]()
Jel se neko zna kad je telekom ulozio nesto od profita u nove tehnologije????????
Je l se Kasim zvao, jedan od onih, sto je trosio prema svojim potrebama?reaktor wrote:jock, eto rade analognim centralama iz 50-tih, samo ne kontam kako im rade gsm i internetDuh sa sjekirom wrote:Ostaju sigurno u zemlji samo treba dodati adrese i brojeve tablicaPrenj wrote:
![]()
Jel se neko zna kad je telekom ulozio nesto od profita u nove tehnologije????????![]()
![]()
hajde dobro sto fair lupa, on je, gdje ono, u australiji, pa mu insan oprosti sto misli da su i u bosni sve sami klokani...
ali ne kontam tebe, duse, odakle se ti javljas, citas li ti ikakve novine, kontas li ti ove nove tehnologije?
da li znas koliki profit ostvaruje telecom, i kako se taj profit trosi
(vlasnik telecoma je drzava i ona raspolaze i trosi profit prema svojim potrebama)
ne kontam, gdje tjera ove koji su u inostranstvu?The_Fluid wrote:
jedino bogatstvo su nasi ljudi, posebno oni u inostranstvu, a te vlast tjera, a i ove u bosni ne mazi ni sekunde.
Koje sume?!?! Sto ih je Finvest i slicne kompanije posjekle??![]()
Samo ljudi...koji odlaze, u tisini, i o tome se ne prica..tabuuuu
niko ne zna kako se taj profit trosi.. tacno je da je telekom u vlasnistvu drzave.. netacno je da prihode trosi drzava.. veliki dio se sliva u finansiranje kojekakvih pozicionih stranaka, sportskih klubova minimalnog sportskog dometa, a ponajvise od svega, kojekakvih paralelnih racuna..reaktor wrote:da li znas koliki profit ostvaruje telecom, i kako se taj profit trosi
(vlasnik telecoma je drzava i ona raspolaze i trosi profit prema svojim potrebama)
koliko znam, trosenje novca telecoma je transparentno (koliko to moze biti), ako nista zbog ohr-a koji drzi oko na ovoj zlatnoj kokicar-x wrote:niko ne zna kako se taj profit trosi.. tacno je da je telekom u vlasnistvu drzave.. netacno je da prihode trosi drzava.. veliki dio se sliva u finansiranje kojekakvih pozicionih stranaka, sportskih klubova minimalnog sportskog dometa, a ponajvise od svega, kojekakvih paralelnih racuna..reaktor wrote:da li znas koliki profit ostvaruje telecom, i kako se taj profit trosi