Magnetne trepavice

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Sunculish

#1 Magnetne trepavice

Post by Sunculish »

Drage dame, svjedoci smo, barem ja, sve masovnijeg korištenja lažnih trepavica. Od nadogradnje do kupovine istih u radnjama. Masa djevojaka i žena trepće njima danju, noću i u svakoj prilici. Malo mi je to prenapadno, danju posebno i mislim da, ako se moraju koristiti, se barem trebaju malkice skratiti čisto da se izbjegne onaj vještački look. Vidim u reklami i u radnjama magnetne trepavice. Ono što mene interesuje je, kakav je osjećaj sa tim magnetnim trepavicama? Mislim, ima li osjećaja težine na kapcima i da li se teško skidaju? Postoji li mogućnost da se otkinu i svoje trepavice prilikom skidanja? Kupila bih sebi pa se bojim da ne napravim više štete nego koristi.
Zoya

#2 Re: Magnetne trepavice

Post by Zoya »

Magnetne trepavice? Baš se tako zovu? Misliš na one što ti nadograde? Imam par koleginica koje ih imaju i pravo im lijepo stoji. Ova jedna ima 3D :D kakve su joj oči zbog njih. Strava :thumbup:
Ove nadograđene se nešto mora paziti da ne trljaš oči i da ih nečim mažeš prije kupanja.... Ne bih ja to mogla i generalno se plašim svega što je tako preblizu očiju, mislim na lijepak i te stvari.
Sunculish

#3 Re: Magnetne trepavice

Post by Sunculish »

Da, magnetne su i sama ih stavljaš i skidaš. Ima više komadića tih trepavica u kutiji i prilagođavaš koliko ceš "busenova" :lol: staviti na kapke. Stavljaju se, na gornji kapak, i odozdo i odozgo, dok taj magnet ne "uhvati" i tako stoje dok ih ne skineš. To mi se učinilo interesantnim i baš jučer vidim da ih jedna žena u CM-u kupuje, pa rekoh da pitam na forumu kakve su, treba li se upuštati u tu avanturu sa njima ili ne?
moonca

#4 Re: Magnetne trepavice

Post by moonca »

Zasto tu zenu, ne upita --kako ih koristi i jel'zadovoljna. :-)

Bar , ja tako radim... :wink:
Sunculish

#5 Re: Magnetne trepavice

Post by Sunculish »

I ja se sjetih da je upitam :-) al žena prvi put kupuje pa nema pojma ;-)
kabal1337

#6 Re: Magnetne trepavice

Post by kabal1337 »

Sta ce vam te vjestacke trepavice :roll:
Zoya

#7 Re: Magnetne trepavice

Post by Zoya »

Sunculish wrote:Da, magnetne su i sama ih stavljaš i skidaš. Ima više komadića tih trepavica u kutiji i prilagođavaš koliko ceš "busenova" :lol: staviti na kapke. Stavljaju se, na gornji kapak, i odozdo i odozgo, dok taj magnet ne "uhvati" i tako stoje dok ih ne skineš. To mi se učinilo interesantnim i baš jučer vidim da ih jedna žena u CM-u kupuje, pa rekoh da pitam na forumu kakve su, treba li se upuštati u tu avanturu sa njima ili ne?
Ne kontam opet kako će magnet trepavicu da 'uhvati' al' hajd, ko da i ja moram sve znati.
Ti počni sa par njih i vidi... Ako iščupaš više svojih kad ih budeš skidala, onda bolje idi na nadogradnju.
Strpljiva

#8 Re: Magnetne trepavice

Post by Strpljiva »

Ma nece nista iscupati, samo su patanja za staviti. Imas dvije trepavice s magnetima (onaj dio gdje inace ide lijepak). Jedna se stavi s gornje strane kao inace, a druga ispod trepavica i kako se magneti spoje, nase trepavice ostanu izmedju njih.

Nista ne cupaju, nema lijepljenja, ali velika patnja dok se ne ustelis.
HAVANA

#9 Re: Magnetne trepavice

Post by HAVANA »

Nije vama zenama lako. :-)
Post Reply