Da li imate iskustva sa ovim udruženjem? Kakvi su rezultati? Da li je samo uzimanje para ili ima neke logike u svemu?

Dooobar,htjeo sam mu jučer nešto slično odgovoriti,al rekoh,možda je korisnik. Meni je dovoljno da znam ko je sve umiješan u projekat
Ako si meni htio odgovoriti evo tu sam, pa bujrum.Kiki_Musampa wrote: ↑16/01/2022 09:14Dooobar,htjeo sam mu jučer nešto slično odgovoriti,al rekoh,možda je korisnik. Meni je dovoljno da znam ko je sve umiješan u projekat![]()
Mene nekako podsjećaju na sektu. Stalo mi je da djeca uče i da se razvijaju u zdrave ljude, i da nisu izolovani od vremena i prilika u kojima žive ali kad vidim male zelene ruksačiće iz škole jezika a čini mi se neke slične iz malca genijalca malo mi se prevrće želudac.
Drug moj,pruži djetetu lijepo djetinstvo i budi mu podrška. Interligencija je urođena,tako da 100milijardi od nekoga ne može napraviti genijalca. U životu sam upoznao puno ljudi koji su sa novcem uništili djecu,a ne pružili im bolje djetinstvo .Android Knego wrote: ↑16/01/2022 10:49Ako si meni htio odgovoriti evo tu sam, pa bujrum.Kiki_Musampa wrote: ↑16/01/2022 09:14
Dooobar,htjeo sam mu jučer nešto slično odgovoriti,al rekoh,možda je korisnik. Meni je dovoljno da znam ko je sve umiješan u projekat![]()
![]()
Išao sam sa ženom na prezentaciju kad su tek stigli kod nas, ali nisam postao njihov korisnik jer u tom trenutku nisam imao toliko para da mjesečno odvajam.
To što je meni skupo ne znači automatski da ne valja. Ni da valja, naravno.
Zato sam i napisao komentar, pa neka svoja iskustva iznesu korisnici. Njihovo mišljenje na ovu temu vrijedi više nego tvoje i moje.
Dodatno znanje nijednom djetetu nece skoditi, kao ni sportska aktivnost. Da bogdom ima jos vise takvih skola i skola raznih sportova ne samo fudbala. Bilo bi jos bolje da se sport i nauka ne tretiraju kao snobizam. A najbolje bi bilo kada bi svi roditelji ulagali u dodatno obrazovanje djece i da takve vise ne nazivaju iskompleksiranim.
nije problem sport i nauka nego ko poducava djecuizvrsni direktor wrote: ↑16/01/2022 22:01Dodatno znanje nijednom djetetu nece skoditi, kao ni sportska aktivnost. Da bogdom ima jos vise takvih skola i skola raznih sportova ne samo fudbala. Bilo bi jos bolje da se sport i nauka ne tretiraju kao snobizam. A najbolje bi bilo kada bi svi roditelji ulagali u dodatno obrazovanje djece i da takve vise ne nazivaju iskompleksiranim.
Ne na abakus. Malom vrte brojeve u milisekundama i na kraju kaze tacan odgovor. Ti i ja ne bi sve pohvatali tom brzinom..
Kod mene je mladji sada prvi razred i zna citati i pisati i racunati do 100. Zna i skoro cijelu tablicu množenja, a nije prosao pored Malac genijalac, zna 10 sura a ne ide u mekteb.channel10 wrote: ↑16/01/2022 22:23 U familiji jedno dijete ide i sad u tu skolu(trenutno ima 7 godina i prvi je razred). Dijete vec zna pisati i citati, a o racunanju da i ne govorim.
Prvi je razred, razred u kojem jos uvijek nisu ucili brojeve i slova. Ne znam da li se u drugom polugodistu ista od toga uci, ali eto mali sve zna. Eh sad...
Da li je i u kakvoj prednosti nad ostalom djecom, ne znam. Vrijeme ce pokazati.
Da li bih ja svoje upisao? Mislim da ne bih. Dijete je dijete i neka se igra dok moze. Kad krene skola, manje je i igre. On ce u drugom razredu sve to znati i ici ce u skolu u kojoj ce ponovo uciti nesto sto vec zna. Da li ce mu biti dosadno, da li ce imati ista od te "prednosti" nad ostalom djecom, da li ce ga kasnije to mozda unazaditi ukoliko mu postane dosadno to ponavljanje i prestane se kasnije truditi itd itd???