Moderators: Charuga, Tomahawk11

hocemo li i na kojem kanalu ovo moc pratitpizarro wrote:ima li neko sa politike da nam objasni koje se zemlje trenutno medjusobno vole ili mrze ili vole i mrze
uglavnom, jaci su od bhutana i maldivaPoint. wrote:Zar je Palestina tako jaka da se plasiraju na ovo takmičenje?
Pa solidna je Palestina... Znam da su nedavno prvi put u historiji bili prestigli Izrael na FIFA-inoj listi... Nije im ovo prvi put da učestvuju na azijskom kupu... Zanimljivo je da dosta Čileanaca igra za Palestinu... Ima i jedan SlovenacPoint. wrote:Zar je Palestina tako jaka da se plasiraju na ovo takmičenje?
Sa mnom je radio jedan iz Kirgistana, moje navijačke simpatije idu njima.
Zar nema u Čileu onaj tim što se zove Palestino? Jebo radnog kolegu, navijam za El Palestinos.cyprus wrote:Pa solidna je Palestina... Znam da su nedavno prvi put u historiji bili prestigli Izrael na FIFA-inoj listi... Nije im ovo prvi put da učestvuju na azijskom kupu... Zanimljivo je da dosta Čileanaca igra za Palestinu... Ima i jedan SlovenacPoint. wrote:Zar je Palestina tako jaka da se plasiraju na ovo takmičenje?
Sa mnom je radio jedan iz Kirgistana, moje navijačke simpatije idu njima.Ne znam doduše jel im još igra...
Inače, jedva čekamAzijci su ko i Evropljani pomalo usrali, jer su odlučili proširiti prvenstvo na 24 ekipe, ali eto, bar će se moći gledat selekcije koje inače nemamo priliku
Nisam siguran za koga ću navijat... Možda Tajland
Simpatični su Bunmathan, Dangda, Songkrasin, Tossakrai i ekipa
Da, zaista poznajem ove igrače
PS I Kirgistan mi je simpatičan... Oni imaju par Švaba u ekipi...