Izlazite li uopšte?
Kakvi su vam vikendi generalno?
Odgovorim poslije na svoja pitanja
Skitamo gdje nam naumpadne.azurna_obala wrote:Kud skitate kad ja vani ovolika zagađenost?
Izlazite li uopšte?
Sretno!HAVANA wrote:U grcku.15 stepeni.
Da nije već otišao?muha_sa wrote:kod Havane na poso---moram se za dorucak ogrebat
vakat je
Optimist wrote:Skitamo gdje nam naumpadne.azurna_obala wrote:Kud skitate kad ja vani ovolika zagađenost?
Izlazite li uopšte?
Izlazimo naravno.
Vikendi su uglavnom radni.
Aha.muha_sa wrote:kod Havane na poso---moram se za dorucak ogrebat
vakat je
Neka te tu.HAVANA wrote:Aha.muha_sa wrote:kod Havane na poso---moram se za dorucak ogrebat
vakat jeOdo ja za pola sata.
Znam da ćeš ti na foruminsomnia78 wrote:Bil’ volila da znaš
Pošto su?Naslovnica wrote:Konto do Kiseljaka kupit' petardi za NG...
Ko hoce hoce. Ko nece nadje izgovor.azurna_obala wrote:Optimist wrote:Skitamo gdje nam naumpadne.azurna_obala wrote:Kud skitate kad ja vani ovolika zagađenost?
Izlazite li uopšte?
Izlazimo naravno.
Vikendi su uglavnom radni.
Ma evo mi ne znamo šta da radimo, da izlazimo s malcem na ovaj zrak, na planinu ne možemo, jer poslijepodne imamo neki dogovor, a da ostanemo u kući vazdan, ni to nije rješenje.
Ma mrski mi bili otići, a i ronđaće mi žena umene, ko će slušati pridike i moralisanja. A ima veliki izbor svega, bar je bilo prethodnih godina, a cijene ugodne.Edin H. wrote:Pošto su?Naslovnica wrote:Konto do Kiseljaka kupit' petardi za NG...
Naslovnica wrote:Ma mrski mi bili otići, a i ronđaće mi žena umene, ko će slušati pridike i moralisanja. A ima veliki izbor svega, bar je bilo prethodnih godina, a cijene ugodne.Edin H. wrote:Pošto su?Naslovnica wrote:Konto do Kiseljaka kupit' petardi za NG...
Elem, kupio ulje i filter ulja, navratio prvog do servisa, nema svrhe dosipati kilu po kilu, mora se nekada i promijeniti.
![]()
Ne znam nema me po buržujskim lokalima.Edin H. wrote:Je li nisu popravili ventilaciju u sarajevskim ugostiteljskim objektima?
Xavier1 wrote:
Ko hoce hoce. Ko nece nadje izgovor.
medvjed23 wrote:loma bez cenzure, loma razne diskusije.. livin' la vida loca