BE HA TE bebe..
Moderator: _BataZiv_0809
-
edu
#1 BE HA TE bebe..
meni super emisija..ismijem se onoj djeci..lupetaju pravo..a iskreno i originalno...
- flora.sa
i meni je praaavo super...
ne znam tačno u koliko je sati, ali nekako budu kada se ja vrnem s posla...
"čovjek je pametan ako ima zdrav mozak"
slatki su mi skroz, onako ozibljni, kada se zamisle pokušavajući naći prave riječi da opišu što znači zadati pojam...

ne znam tačno u koliko je sati, ali nekako budu kada se ja vrnem s posla...
"čovjek je pametan ako ima zdrav mozak"
slatki su mi skroz, onako ozibljni, kada se zamisle pokušavajući naći prave riječi da opišu što znači zadati pojam...
-
edu
13.15 – Be Ha Te bebe, program za djecu, repriza
17.20 – Be Ha Te bebe, program za djecu
frisko sa site-a.. http://www.pbsbih.ba/bht1/05petak.html
17.20 – Be Ha Te bebe, program za djecu
frisko sa site-a.. http://www.pbsbih.ba/bht1/05petak.html
-
osnova
#14 Re: BE HA TE bebe..
ovo mi je prvi put na forumu, da li je stvarno tema Be-ha-TE bebe nesto o cemu se moze diskutirati ili je ovo neka zezancija ili forum previse dugo egzistira pa su sve druge teme potrosene? Ovo je samo upit, nikakva ironija ili vrijeđanjeedu wrote:meni super emisija..ismijem se onoj djeci..lupetaju pravo..a iskreno i originalno...
- Qler
pa posto je ovo podforum Film/TV logicno je da se "forumira" od TV emisijama i Filmovima, imas raznih podforuma i raznih tema.
Sve prema afinitetima
pa ko sta voli nek izvoli 
(hint: Svadje i nacionalisticka vrijedjanja su obicno na diskusije, bez cenzure i religija)
Sve prema afinitetima
(hint: Svadje i nacionalisticka vrijedjanja su obicno na diskusije, bez cenzure i religija)
-
osnova
hvala na odgovoru, s obzirom da sam nova, jos istrazujem sam forum...Qler wrote:pa posto je ovo podforum Film/TV logicno je da se "forumira" od TV emisijama i Filmovima, imas raznih podforuma i raznih tema.
Sve prema afinitetimapa ko sta voli nek izvoli
- Lace
pitt wrote:"Ja imam najljepse shishkice na svijetu"edu wrote:super su..
"ja imam najljepse kikice na svijetu"![]()
![]()
~~Lace~~
:D:D:D
nisam to rekla...to je tvoja procjena izgleda...nakon photo prezentacije kojoj sam te izlozila...uprkos tvom odbijanju...a da su pepe..pepe su
Last edited by Lace on 10/06/2005 15:27, edited 1 time in total.