Naime trazimo nekog ko bi vozario sa nama svaki radni dan od Zenice do Sa i nazad po mogucnosti da vozi svojim autom kad je njegova reda, nas trenutno ima 3, 2 voze. Sve detaljenije info na pp
Putnik relacija Zenica - Sarajevo
-
clopex
#1 Putnik relacija Zenica - Sarajevo
Nisam siguran jel ovo ok mjesto za ovu temu ali nisam nasao prikladnije 
Naime trazimo nekog ko bi vozario sa nama svaki radni dan od Zenice do Sa i nazad po mogucnosti da vozi svojim autom kad je njegova reda, nas trenutno ima 3, 2 voze. Sve detaljenije info na pp
-
tap3ah75
#2 Re: Putnik relacija Zenica - Sarajevo
Imal' žemski?

- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#3 Re: Putnik relacija Zenica - Sarajevo
Znam da nije direktan odgovor ali je vec ovakvih bilo.. a kao neko ko je na istoj relaciji vozario 5+ godina..
Sta ce onaj treci kad ovaj jedan ode na godisnji a drugi se razboli ? Sta kad se auto pokvari? Pukne guma? Ko amortizaciju placa ? + sto ispod 700-800/mj auto ne moze nikako.. a mjesecna za bus koliko.. ? 200KM
Bus sad do Buca potoka dodje za manje od 1h ja mislim..
Sta ce onaj treci kad ovaj jedan ode na godisnji a drugi se razboli ? Sta kad se auto pokvari? Pukne guma? Ko amortizaciju placa ? + sto ispod 700-800/mj auto ne moze nikako.. a mjesecna za bus koliko.. ? 200KM
-
clopex
#4 Re: Putnik relacija Zenica - Sarajevo
sta kad dodje sudnji dan, sta kad se zarati, sta kad poplave krenu itd itdgentoo wrote:Znam da nije direktan odgovor ali je vec ovakvih bilo.. a kao neko ko je na istoj relaciji vozario 5+ godina..
-
muzicar_iz_parka