LAKU NOC HRVATSKA!

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
sunday_morning

#1 LAKU NOC HRVATSKA!

Post by sunday_morning »

vidim, forumasi vole Novu, pa reko' da sa vama podijelim dilemu.
gledam ja jucer LNH kad parodija na Ravnu goru...mali ''simpaticni'' cetnici trce okolo sa nozevima a iznad Bus skida cet. kapu pa se lupa flasom o glavu!

sad se ja pitam, da mi imamo isto samo sa nasim likovima, sta mislite ko bi se prvi javio da je ''ugrozen''..i koliko bi emitovanja dozivjelo..dva ili tri :roll: :D

elem, super skidaju Gorana Milica. extra.
AlisaWonder

Post by AlisaWonder »

sm, bas super da si stavio ovu temu, mislim da nije bila, meni je LNH ZAKON, gledam ih kad god mogu i prosto uzivam...rikavam od smijeha od prve do zadnje minute... :-D
kako sam u lijepoj njihovoj provela dobar komad zivota, tako su mi svi ti likovi totalno poznati, ne znam koliko je interesantno ljudima ovdje da gledaju neke voditelje, novinare i politicare koji ih se direktno bash ne tice, ili mozda i ne znaju za njih, sto je i normalno...
ja, igrom slucaja znam, a hloverku smo samo tako "mezili" na faxu kad nam je bila gost....kao i mnoge druge njuske koje se tamo prikazuju... :D ...nju su mi isto super skinuli...fakat je takva..
sto se tematike tice, i oni i Zlikovci su stvarno bez ograda i autocenzure, i svaka im cast...
meni je super kad animiraju i ove neke poznate "zvjezdice", ali fakat mi nisu ono "zlobni", vise se ljudi za*ebavaju...LNH rools...
Voljela bih vidjeti neke nase bitne face tako animirane... :D ....nije da im je animacija potrebna... :roll:
sunday_morning

Post by sunday_morning »

alisa, zensko sam...bar jos uvijek :lol:

sto se tice likova..pa oni su svi poznati..mislim, svi znamo za Milica, Racana, Mesica, Carlu del Ponte, Antu Gotovinu, Busa i ostale licnosti koji su gl. likovi kroz seriju 8) sto se tice novijih faca, pa s obzirom da su nase televizije odron (moje misljenje uz cast izuzecima i pojedinim emisijama) uglv. gledam HTV i Novu tako da znam vecinu...to ima veze sa profesionalnoscu, trudom i tehnickim uredjenjem nego sa nj. politickim usmjerenjem (jer su se tek u zadnje vrijeme poceli cupati nacionalizmu i jednostranom informiranju...ali otom potom..jos ima i Ivica Pasalica, Rojsa i njima slicnih sa svojim biserima)

Zlikovce, nisam spomenula..ali su takodjer odlicni, kao i Hloverkine emisije...apsolutno nam fali jedna takva novinarka na ovim prostorima, onako ''drcna'', energicna, smjela, informirana 100%, pametna... jest da joj HDZ viri iz ociju ali se trudi sa sakrije... 8-) 8-) na nasim prostorima, najveci su mi problem novinari...95% ne podnosim... sorry za off topic.
Stipan Tomašević II

Post by Stipan Tomašević II »

To je najbolja emisija na ovim prostorima. Jučer je bilo specijalno BiH izdanje. :D
novalic

#5 Re: LAKU NOC HRVATSKA!

Post by novalic »

sunday_morning wrote:vidim, forumasi vole Novu, pa reko' da sa vama podijelim dilemu.
gledam ja jucer LNH kad parodija na Ravnu goru...mali ''simpaticni'' cetnici trce okolo sa nozevima a iznad Bus skida cet. kapu pa se lupa flasom o glavu!

sad se ja pitam, da mi imamo isto samo sa nasim likovima, sta mislite ko bi se prvi javio da je ''ugrozen''..i koliko bi emitovanja dozivjelo..dva ili tri :roll: :D

elem, super skidaju Gorana Milica. extra.

joj :shock: :shock: :shock: :shock:

:-) :-) :-) :-)

citam prvi red, Nova, onako umisljena kakva jesam :-) :-) :-) ja odma' na sebe pomislim..

i dva reda dalje, deziluzija... 8-)
|@|€[~]|

Post by |@|€[~]| »

Odličan crtać!
Post Reply