Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stanovnici Sarajeva, ko od vas voli mace?
Meni je sad pod prozor dolutalo musko mace od 2,5 mjeseca, ko med je sladak i evo ga spava u mom krevetu a ja vec imam macke u stanu i ne mogu jos njega uzeti moram mu naci dom sto prije....
ko bi bio fin da udomi jedno macence? pliz
Last edited by mIRCerka on 07/06/2005 19:27, edited 2 times in total.
e nemoj se zajebavat na taj racun....ako sam i na sta osjetljiva, to su machke....
mozes pricati na zelju sta hoces, ali macede ne diraj!
nego kontaj koga znas u sa da udomim macu
mislim da nije mislio na tu macu
pricekas da naidje neka zena sa djetetom svezes mu masnicu i kazes da ti je to najdraze mache koje imas ostalo dolazi samo po sebi
bug wrote:mislim da nije mislio na tu macu
pricekas da naidje neka zena sa djetetom svezes mu masnicu i kazes da ti je to najdraze mache koje imas ostalo dolazi samo po sebi
bug, ne budi bezosjecajna....
joj nemam ja kad te mashne vezati, svezace mi tata ushi na mashnu ako ga otkrije kod mene
pitt wrote:Evo hanuma ......neces naci bolju osobu sigurno
... ...mene sto se tice...ima dom...bice mu k'o i meni...ako Bog da...ima da mu dam...neko pravo "zeznuto" ime...a cesljat cu ga Bug, da izgleda ko lav...kakav ba ris...
pitt wrote:Evo hanuma ......neces naci bolju osobu sigurno
... ...mene sto se tice...ima dom...bice mu k'o i meni...ako Bog da...ima da mu dam...neko pravo "zeznuto" ime...a cesljat cu ga Bug, da izgleda ko lav...kakav ba ris...
Taman....lav sam u horoskopu a i ime mi je zeznuto :D:D
jacu ti kupiti sve sto treba: i zdjelu za pijesak, i pijesak i zdjelice za hranu i hrane
u slucaju da ne budu dali da se amcka unese u kucu, nema veze, imam 2 dana da nadjem nekoga
kako god, moze maca biti kod mene par dana
jacu ti kupiti sve sto treba: i zdjelu za pijesak, i pijesak i zdjelice za hranu i hrane
u slucaju da ne budu dali da se amcka unese u kucu, nema veze, imam 2 dana da nadjem nekoga
kako god, moze maca biti kod mene par dana
...na jok bona...moze bit da nocas doletim po nju...pa je ponesem sa sobom na put ...da se adaptira na mene u "vanrednim" okolnostima...