Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dvije vrlo, vrlo slicne ekipe, igraju pravi, direktni fudbal... Belgiji ce puno nedostajati Meunier, dok se Francuskoj vraca Matuidi. Francuska defanzivno dosta jaca u veznoj liniji, a to u kombinaciji sa par turbaka u napadu bi moglo imat velik znacaj. Blaga prednost Francuzima, objektivno su od preostalih najjaca ekipa, i po imenima, ali i po odlicnoj atmosferi u ekipi (zahvaljujuci Desampu) sto prije nisu imali (kod prethodnika Domeneka, pa i Blana).
Last edited by radijator on 07/07/2018 10:51, edited 1 time in total.
finale prije finala. jebote svi se nesto cude otkud belgija , dje su favoriti a ne vide da je zuco prenio raniju formu na sp da bi pitanje bilo sa koliko goleva bi isprasivali te favorite. obrana him nije kremdelakrem i tu him je slaboca ali i gore obrane su umjele proc do kraja. plus sto su prezivjeli 0:2 protiv kamikaza. francuzi takodje imaju x faktor a ovo ostalo sto se prokrijumcarilo u zadnjije 8 morebit 100 puta prvak ali hin niko ozbiljan nebi trebo smatrat ko neke aman-zaman babaroge. prije ce bit da muljevita voda pod razno raznijem okolnostima na vrh izbaci a sta drugo do mulj i neko mora bit prvak; cuj, rusi u polufinalu, cuj svedska prvak, nemrem ba doc sebi od smijanja
Mislim da ovo Francuzi uzimaju. Mbape će dar mar praviti po svojoj strani. Belgija ima sporu odbranu, a u vezi će Kante, Matuidi i Pogba neutralisati Hazarda i KDB
Lukaku neće moći sam protiv Varana i Umtitija.
3:1 za pijetlove.
Last edited by mali_milojica on 07/07/2018 15:33, edited 1 time in total.
... plus sto imam revolucijonaran prijedlog za fifu kad se vec igra ovim priglupim sistemom, nek se poslije produzetaka ukinu penali a sutradan nek igraju b ekipe, igraci pozvani samo za takve utakmice. tako bi izbjegli smor ekipe kojima je zivotni cilj pucat penale
francuzi vjerovatno imaju blagu papirnatu prednost ali ako belgijci mentalno shvate dje su i sta su, i sta mogu da donesu hrabrom i napacenom belgijskom narodu, trebalo bi da uzmu
Bosanski_kralj wrote:Za Belgiju sam ne samo u ovom susretu, nego da osvoje.
+1
Ostale su dvije najmrze reprezentacije, Englezi i Francuzi.
Belgija je uz Argentinu najsimpaticnija od svih na prvenstvu mada mi se ne svidja igra Belgije na kontre i ova formacija 343 koja je u stvarnosti 352 sa obzirom da imaju igrace da bi mogli dominirati.
RtrnOfSalisbury wrote:finale prije finala. jebote svi se nesto cude otkud belgija , dje su favoriti a ne vide da je zuco prenio raniju formu na sp da bi pitanje bilo sa koliko goleva bi isprasivali te favorite. obrana him nije kremdelakrem i tu him je slaboca ali i gore obrane su umjele proc do kraja. plus sto su prezivjeli 0:2 protiv kamikaza. francuzi takodje imaju x faktor a ovo ostalo sto se prokrijumcarilo u zadnjije 8 morebit 100 puta prvak ali hin niko ozbiljan nebi trebo smatrat ko neke aman-zaman babaroge. prije ce bit da muljevita voda pod razno raznijem okolnostima na vrh izbaci a sta drugo do mulj i neko mora bit prvak; cuj, rusi u polufinalu, cuj svedska prvak, nemrem ba doc sebi od smijanja
prije pocetka svjetskog mnogi su bili misljenja da belgija moze daleko dogurati.
ja sam prognorzirao da ce najvjerovatnije ispasti prije polufinala zbog duela protiv njemacke ili brazila.
imaju ovaj put solidnog trenera koji zna svoj zanat i poslije izbacivanja brazila oni su sad za mene prvi favorit za titulu.
Mislim da je Francuska jača, šta više, mislim da je najjača ekipa na prvenstvu. Sa druge strane nikad, ali nikad nisam mirisao njihovu reprezentaciju punu beskrajno arogantnih likova, tako da će moja simpatija u ovom meču laganini biti na strani De Bruynea i saigrača.