Blokiranje broja
Moderator: Benq
-
Becky7
#1 Blokiranje broja
Kako da blokiram broj da me zove i salje sms na Sony Xperia M2, citav mobitel sam pregledala nisam pronasla....
- oldtajmer
-
Cookie85
#3 Re: Blokiranje broja
Dodaj taj broj u kontakte pa otvori njegov "profil" u kontaktima i izaberi “Block Number” ili “Add to Auto Reject List”Becky7 wrote:Kako da blokiram broj da me zove i salje sms na Sony Xperia M2, citav mobitel sam pregledala nisam pronasla....
a za poruke
Otidji na poruke i pritisni "dugme" gore lijevo i vidjet ces "settings" klikni "more"
imat ces 3 opcije
Add to spam numbers
Add to the spam phrases
Block unknown senders
Pa izaberi sta ti odgovara (najbolje ti je staviti broj u spam brojeve.
P.S. Ne daji broj telefona nekome koga ne zelis da te zove
-
bitangeIprinceze
#4 Re: Blokiranje broja
Cirkus senastavlja ako "on" pocne mjenjati brojeve s kojih poziva tj. ako skonta da je na jednom broju blokiran.
-
ado_sar
#5 Re: Blokiranje broja
Mozda nije “on”bitangeIprinceze wrote:Cirkus senastavlja ako "on" pocne mjenjati brojeve s kojih poziva tj. ako skonta da je na jednom broju blokiran.
-
bitangeIprinceze
#6 Re: Blokiranje broja
Ovo "on" bi trebalo da je sveado_sar wrote:Mozda nije “on”bitangeIprinceze wrote:Cirkus senastavlja ako "on" pocne mjenjati brojeve s kojih poziva tj. ako skonta da je na jednom broju blokiran.
-
ado_sar
#7 Re: Blokiranje broja
Jedini nacin da se rijesis budale jeste da ti promijenis svoj broj. Ovako mu samo dajes izazov, a ako muskarci vole bilo sta onda je to upravo izazov.
-
Becky7
#9 Re: Blokiranje broja
Hvala probat cu. Nije nikakav dug, nego me zivka bivsi i salje poruke ne mogu broj mjenjati zato sam pitala kako da blokiram broj.
-
bitangeIprinceze
#10 Re: Blokiranje broja
Uz predlozena rjesenja evo ti josh jedno: prijavi svom telekom operateru tzv. uznemiravanje a onda je on duzan da sprijeci zlonamjerne pozive i poruke prema odredjenim i dozvoljenim pravilima.Becky7 wrote:Hvala probat cu. Nije nikakav dug, nego me zivka bivsi i salje poruke ne mogu broj mjenjati zato sam pitala kako da blokiram broj.
- Zejnep
#11 Re: Blokiranje broja
Zar nema svaki telefon tu opciju? 
- irac300
#12 Re: Blokiranje broja
Samo instaliraj onu aplikaciju što ti je gore kolega forumaš predložio i blokiraj broj. Ako nastavi da te zove sa drugih brojeva, tebi je bukvalno sekunda potrebna da i taj novi broj staviš na blok listu. Pa ako mu se isplati da stalno kupuje nove brojeve, neka zove. Čak će ti postati i zabavno.Becky7 wrote:Hvala probat cu. Nije nikakav dug, nego me zivka bivsi i salje poruke ne mogu broj mjenjati zato sam pitala kako da blokiram broj.
- Zejnep
#13 Re: Blokiranje broja
Čuj njegairac300 wrote:Samo instaliraj onu aplikaciju što ti je gore kolega forumaš predložio i blokiraj broj. Ako nastavi da te zove sa drugih brojeva, tebi je bukvalno sekunda potrebna da i taj novi broj staviš na blok listu. Pa ako mu se isplati da stalno kupuje nove brojeve, neka zove. Čak će ti postati i zabavno.Becky7 wrote:Hvala probat cu. Nije nikakav dug, nego me zivka bivsi i salje poruke ne mogu broj mjenjati zato sam pitala kako da blokiram broj.
- irac300
#14 Re: Blokiranje broja
Istina.Zejnep wrote:Čuj njegairac300 wrote:Samo instaliraj onu aplikaciju što ti je gore kolega forumaš predložio i blokiraj broj. Ako nastavi da te zove sa drugih brojeva, tebi je bukvalno sekunda potrebna da i taj novi broj staviš na blok listu. Pa ako mu se isplati da stalno kupuje nove brojeve, neka zove. Čak će ti postati i zabavno.Becky7 wrote:Hvala probat cu. Nije nikakav dug, nego me zivka bivsi i salje poruke ne mogu broj mjenjati zato sam pitala kako da blokiram broj.to ti iz iskustva?