Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve zavisi od toga ko prvi načne protivnika. Ako to uradi Urugvaj, mogla bi i biti dobra utakmica. Ako Francuzi daju prvi gol, ne vidim kako se ovi mogu vratiti.
Francuska ima puno vise potencijala i snage nego sto mnogi priznaju.
Bice tvrda utakmica ali mislim da ce FRA preuzeti sredinu u cijelosti i onda tesko da vidim kako bi Urugvaj mogao dalje.
Bilo bi lijepo viditi otvorenu utakmicu to bi samo tako prstalo ali cisto sumnjam.
Korisničkoime wrote:Francuska ima puno vise potencijala i snage nego sto mnogi priznaju.
Bice tvrda utakmica ali mislim da ce FRA preuzeti sredinu u cijelosti i onda tesko da vidim kako bi Urugvaj mogao dalje.
Bilo bi lijepo viditi otvorenu utakmicu to bi samo tako prstalo ali cisto sumnjam.
nekoliko utakmica njihovih bilo je 0-0, zadnju dobio urugvaj 1-0...
sto znaci da bi ova mogla biti trula nula ili 1-1, uglavnom produzeci i penali...
Bukvalno jedan momenat može odlučiti ovu tekmu, zbog povrede Cavanija neće Urugvaj jurišati, ionako imaju strašnu ekipu nazad, pršte od iskustva, uigrani i znaju šta hoće.
Regularno vrijeme X
Produžeci +1 za Urugvaj , nema na penale u polufinale
Kaže Hadzija od Faruka , za sve je kriv Didie Dešam ja ako se ovdje prevarim, biće kriv Mbappe i Pogba .
Prosto je bilo lijepo gledati Suareza i Cavania u službi tima.Biće sudara , biće vatre, možda i ugriza .
Cavani sustained a hamstring injury during the 2-1 last-16 win over Portugal and, although he completed gym work, the Paris Saint-Germain forward was the only player in the 23-man squad not to take part in Tuesday's outdoor session at Sports Centre Borsky.
Mislim da su šanse Urugvaja bez Cavanija minimalne, eventualno teški bunker, 0:0 pa onda na penale, premda ne vidim i kako bi ovaj golman mogao išta odbraniti od penala. Ali bi mi zato pobjeda bila slađa.