Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gledam utakmicu bez ikakvih uputa o stanju s kartonima, igračima, taktici jer svakakao nema veze propustili smo plasman, tek mi nešto pade u oci.
Negdje na kraju prvog poluvremena Berberović hladno samo što nije uzeo loptu tu na sredini terena od ovog sanmarinskog konobara kad eto ti taneta i pljus klizeči s leđa u konobara...ko je reko ova budala..kad ono Hasan.
Kontam mada ne znam, evo garant ima žuti i traži još jedan samo da ne igra u Španiji.
Kad ono na početku drugog poluvremena opet neka potpuno bezvezna situacija i spuca Hasan šefa sale u stomak još dobacuje sudiji...šta če čovjek, dade mu žuti...te reče ona smlata od komentatora eto Hasan ne ide u Španiju.
Stvarno me interesuje jel baš pored sve ove naše situacije moramo i to sebi da dozvoljavamo i takve blamaže...otkačite papka...što li muce kretenčića pa iopet nanovo zovu i zovu kad je stvar stvarno toliko očigledna.
(čitam danas u novinama kaže Baka bio isprovociran..pa jel on njega vidi kakav je kad igra za Bayern ma manji od makova zrna ko što ijest jebiga)
Mislim da je tu najvise kriv sam selektor. Naime na njemu je bilo da zamijeni Hasana i da ga tako sacuva od drugog zutog kartona. Mislim da bi i bez njega uspijeli privesti utakmicu kraju. kao sto i sam prizna vidio je da je Hasan isprovociran i da je nervozan.
trebao ga je zamijeniti.
Last edited by savjest on 05/06/2005 22:23, edited 1 time in total.
Joj pa hoce li iko nama valjat ikad?
Pa lik je dao 2 gola!
Da nije bilo njega zijanili bi tekmu....
DA je u HR vec bi ga danas nosili na rukama ali ne kod nas, hajmo pljuvati i to naravno po najboljima. Pa kako da nisi primjetio da neki Vidovic (or whatever) igrao svih 90 minuta i nije primio lopte....
Pa fakat i ja bi volio da Hasan vise ne igra-ali sa ovim sugama sa kojima igra tipa: HAlilovic, Vidovic, Kerkez....
Al neme veze tako nam i treba a ti prijatelju i dalje nastavi pljuvati, time ces puno vise pomoci BIH fudbalu.
p.s. Nemamo mi taj liksuz trenutno da nekom kao Hasan kazemo-ne trabas nam vise!!!
Forca BIH
Pusur wrote:
p.s. Nemamo mi taj liksuz trenutno da nekom kao Hasan kazemo-ne trabas nam vise!!!
Forca BIH
Skroz pogrešno postavljeno "nema on taj luksuz da Našoj rep ... radi to što radi" barem ne bi trebao.
Nema sumnje da je odličan igrač ali je sramota kao čovjek i ne treba nam kao takav
svakako smo donji. šta treba još neka seoska baraba da se nako ponaša i sramoti, pitam samo ove što ga brane jel ga oni vide kako igra za Bayern kako se ponaša jel to on previše voli repku pa gine i gubi živce
Ma džaba Hasanu taman da je dobitnik zlatne kopačke, kad nema trunke srca na terenu kad igra za Bosnu
Ovo njegovih golova protiv bijednog San Marina nemoj da vam mažu oči. Kolko je puta dosad se poneo ko levat prema ovoj državi i narodu, teško bi mu golovi protiv Brazila (a ne San Marina) vratili ugled kod naroda
Da je 50% insan ko što je igrač i Bosanski fudbal bi kotiro bolje, tako da možda i ne bi bili na dnu gdje smo sad
Al da ne bude kao da svu krivicu bacam na Hasana, cijela reprezentacija je da Bog sačuva, bijednici sami. Kad sam vidio da fudbaleri San Marina bacaju dresove našim navijačima, a oni šupci jedni pobjegoše u svlačionu odma Stvarno ne shvatam kako iko može više ići po Europi, putovat da navija za njih
Iskreno da vam kazem ja ga razumijem. On je svjestan koliko njegove noge vrijede i da mu neki idiot u izgubljenoj situaciji slomi nogu to mu ne treba. Sta zelim reci. Baka ce i protiv Spanije kao i uvijek, kao i svi dosadanji selektori izvesti najmanje 2 anonimusa da se djeca prodaju, a za to je Baka i jos neko u savezu primio lovu. Svi selektori su to radili osim Muzurovica, a zato je i dobio pedalu, a po meni je nas najbolji selektor. Dakle zasto da Hasan izgara na terenu, a mi se ponasamo kao kreteni. Ptoriv Danske na Kosevu je bio najbolji igrac na terenu i igrao je srcem, a igrao je jer nam je trebalo i jer je igralo najboljih 11 koje smo imali u tom momentu, a nisu se preko te utakmice prodavala mamina i tatina djeca. hasanove noge previse vrijede da bi ga usanovic, pasalic, Jelic, dominkovic mogli jebavati sa nekim vidicima, mulinama i ostalim propalim igracima kojima ova reprezentacija sluzi samo kao odskocna daska. Niko nije pomislio na to igra li se Hasanu sa njima, a zna da imamo bolje. Svi ce opalit i po Rahimicu, a momak je rekao Dok je Baka selektor ja ne igram, a zasto? Pa zato sto ga je polupismeni debil nazvao nizerezrednim igracem. Eto nek mu je Vidic iz hinjskog svjetska klasa. Nek ide i Baka i onaj koji ga je doveo u repku. Muzurovic je bio odlican i kamo srece da nam se vrati i sredi stvari, ostali nisu imali nikakvo obiljezje osim poraza, a Baka je imao obiljezje defanzive i kukavicke igre cak i sa Luxemburgom. Halo bola fuck off svi. DANAS U SAVEZU SUTRA U KAVEZU
vrbanjusa je ozbiljnija od ove repke........ ne bih ni ja igrao da sam na njegovom mjestu....... radije bi se suncao negdje nakon 50-60 utakmica u ovoj sezoni....... pa ''patriote'' nek seru...... rahimic legenda, steta sto nema pravo za rusiju da igra
za kogaaaaaaa? danas u savezu nikad u kavezu!?
i neka su im fanaticosi napravili jos 100.000 stete, inace bi opet 2 cartera letila za spaniju.
Po svemu sudeci onda ne treba ni da igramo kvalifikacije a osim Hasana tu ima jos skupih igraca pa se trude i daju sve od sebe, pa vidjeli ste samo Barbareza.
A pricu o provokacijama nek ostavi za malu djecu...sto nije Carlosa kad ga je pljuvo spuco nogom u stomak????
znate, u pocetku sam se ljutio na hasana, ne samo zbog ovog zutog kartona nego i prije, zbog njegovih "povreda". ali kad sam vidio s kakvom bagrom ima posla u savezu nije ni cudo. to je otpad otpada, pocevsi od dominkovica, jelica, usanovica, pa i do bake. sram ih bilo, mijesaju politiku i sport, smradovi jedni a to sto su korumpirani nije vrijedno ni pricati.
bravo za fanaticose u san marinu, tako im i treba kad te ne cijene, trebali su jos vise baklji zapaliti da savez bude jos vise kaznjen da manje love ide u ruke onih smradova, i da usanovic ne kupi jos jedan stan od 300,000 u sred stossmayerove. fuj. kakav patriotizam, kakvi folovi, prije cu za one srbe ili hrvate navijati.
Ljutite se na mene, ali me vise za ovakvu reprezentaciju boli briga.
a primjetili ste naravno odlazak igraca nakon utakmice, bez da ijedan pogleda prema nasim navijacima. sta mislite, od koga je to bilo naredjeno. Da li bi vi zelili igrati ako vam neko nared da se nesmijete ni pozdraviti sa vasim 12tim igracem?
neko iz mase wrote:a primjetili ste naravno odlazak igraca nakon utakmice, bez da ijedan pogleda prema nasim navijacima. sta mislite, od koga je to bilo naredjeno. Da li bi vi zelili igrati ako vam neko nared da se nesmijete ni pozdraviti sa vasim 12tim igracem?
procitajte malo izjave i izvjestaje sa i poslije utakmice.. navijaci, ti navikani bh fanaticosi, koji jednu tekmu fanaticno bodre reprezentaciju (belgija), a drugu ne dodju nikako (litvanija) su malkice izgubili kompas u svom ratu protiv saveza, pa su se pojavili u san marinu da igracima jebu mater (izjave barbareza, salihamidzica, grlica, ...)..
i onda treba poslije utakmice otici i zahvaliti im se jos??
davno sam ja govorio, ne bodri se reprezentacija koja pobjedjuje i dobro igra i samo dok pobjedjuje i dobro igra, nego se bodri uvijek.. i u dobru i u zlu.. i bilo koji drugi sportski tim.. bodri se zato sto se voli.. a ne sto ta ljubav treba da se "isplati"..
malo mi ide na kurac sto se to nekakvo mjesto vodje navijaca ili vatrenog navijaca kupuje lovom.. ono, u stanju si ici na svaku utakmicu zato sto zivis u njemackoj ili svedskoj i dobro zaradjujes, i u stanju si naruciti svaki dres i majicu preko interneta, i odmah si glavni navijac..
pih.. pisam se u te takve navijace..
od svoje 5. godine idem na utakmice.. postati vodja nekakvih navijaca (jes da nije moj cilj, ali cisto hipotetski) je dalek put.. i treba se pokazati sposoban za tako nesto.. asim demiri, suljo, amir, sve su to legende.. to mjesto se treba zasluzziti.. to se ne kupuje svedskom i njemackom vizom.. a pogotovu ne psovanjem matera igracima..
malo mi ide na kurac sto se to nekakvo mjesto vodje navijaca ili vatrenog navijaca kupuje lovom.. ono, u stanju si ici na svaku utakmicu zato sto zivis u njemackoj ili svedskoj i dobro zaradjujes, i u stanju si naruciti svaki dres i majicu preko interneta, i odmah si glavni navijac..
pih.. pisam se u te takve navijace..
od svoje 5. godine idem na utakmice.. postati vodja nekakvih navijaca (jes da nije moj cilj, ali cisto hipotetski) je dalek put.. i treba se pokazati sposoban za tako nesto.. asim demiri, suljo, amir, sve su to legende.. to mjesto se treba zasluzziti.. to se ne kupuje svedskom i njemackom vizom.. a pogotovu ne psovanjem matera igracima..
sram vas bilo bh fanaticosi..
To tebe "dushe" izgleda nesto zulja sto su se ljudi snasli po svedskoj, njemackoj itd... Ili mozda posto su tamo ne bi smjeli da navijaju za svoju repku ili ukazu na stvari koje se desavaju oko nje.
A kad bolje skontam mozda si i u pravu, koji "polni organ" ce navijati kad mogu navijati za npr. svedsku i Zlatana koji sjajno igra, sta im to nude nase propalice tipa Usanovic, Pasalic i ostali sto se naklepase para pa tebe i tebi slicne klepaju po usima...
edvin wrote:
To tebe "dushe" izgleda nesto zulja sto su se ljudi snasli po svedskoj, njemackoj itd... Ili mozda posto su tamo ne bi smjeli da navijaju za svoju repku ili ukazu na stvari koje se desavaju oko nje.
A kad bolje skontam mozda si i u pravu, koji "polni organ" ce navijati kad mogu navijati za npr. svedsku i Zlatana koji sjajno igra, sta im to nude nase propalice tipa Usanovic, Pasalic i ostali sto se naklepase para pa tebe i tebi slicne klepaju po usima...
ma jok jarane, ne klepa me niko po usima.. i sam sam dijaspora.. ali sam iso i idem na utakmice iz samo jednog razloga, navijam za reprezantaciju.. zaboli me kurac ko je predsjednik saveza i koga on gura.. to nikad nije bilo vazno i nijedan nikom nije bio po ceifu, ali se uvijek islo na utakmice..
na zalost je kod nas i predsjednik fudbalskog kroz nogometnog saveza politicka funkcija a ne mjesto sportskog radnika, i kao takvo, nemoguce je da bilo koja navijacka skupina tu nesto promijeni.. okretanjem ledja reprezentacija se nece sjebati ti ljudi u savezu, ali i ono malo reprezentativaca koji su tu srcem ce se sjebati.. a to jedan barbarez, music, grlic, akrapovic, spahic.. itd.. nisu zasluzili.. nikako.. a jos manje da im neko psuje mater zato sto su dosli da igraju za svoju zemlju..
neko iz mase wrote:a primjetili ste naravno odlazak igraca nakon utakmice, bez da ijedan pogleda prema nasim navijacima. sta mislite, od koga je to bilo naredjeno. Da li bi vi zelili igrati ako vam neko nared da se nesmijete ni pozdraviti sa vasim 12tim igracem?
procitajte malo izjave i izvjestaje sa i poslije utakmice.. navijaci, ti navikani bh fanaticosi, koji jednu tekmu fanaticno bodre reprezentaciju (belgija), a drugu ne dodju nikako (litvanija) su malkice izgubili kompas u svom ratu protiv saveza, pa su se pojavili u san marinu da igracima jebu mater (izjave barbareza, salihamidzica, grlica, ...)..
i onda treba poslije utakmice otici i zahvaliti im se jos??
davno sam ja govorio, ne bodri se reprezentacija koja pobjedjuje i dobro igra i samo dok pobjedjuje i dobro igra, nego se bodri uvijek.. i u dobru i u zlu.. i bilo koji drugi sportski tim.. bodri se zato sto se voli.. a ne sto ta ljubav treba da se "isplati"..
pa kad je tako onda mi objasni sto nije bilo vise takvih kao ti da bodre nasu reprezentaciju u sarajevu protiv litvanije?????
neko iz mase wrote:pa kad je tako onda mi objasni sto nije bilo vise takvih kao ti da bodre nasu reprezentaciju u sarajevu protiv litvanije?????
pa ja upravo o tome i govorim.. ono sto nas je doslo protiv litvanije je otprilike ona hard core ekipa koja dolazi "i kroz vatru i kroz vodu".. a ovi ostali su valjda ocekivali da cemo mi satrat belgiju, uvalit im jedno 3 komada, i onda odu ponosni u ponedjeljak na poso i fale se kako su bili na tekmi i kako je bilo super.. ali protiv litvanije ne idu, jer kome se pohvaliti da je BiH pobijedila litvaniju.. ono, wtf..
Prijatelju ali kome da dodes i nabijes jos vise para idiotima iz saveza u dzep?! Jel to treba?! Pa isao sam na sve i jednu tekmu ali sad vise nema smisla, previse mi energije oduzima, osjecam se bolesnim kad izgubimo. Ozbiljno, ja se najvise osjecam kao pravi gradanin ove zemlje kad oni igraju, bhfanaticosima svaka cast ma gdje oni bili jer su u stanju uraditi ono sto mi u BIH nikad necemo moci ejr smo mi umorni od svega a pogotovo od fudbala. Srecem likove na tribinama oko sebe na kosevu kad je ranije igrala repka, ma ljudi od svakuda, cijela krajina dode, pa znas koliko treba protegnuti od tamo do Sa? I onda sta gleda, kako Uske i ostali prodaju VIdovica, Kerkeza i ine...mene to stvarno boli. U biti nista ne bi bio problem da mi stvarno imam ovako losu repku, ako me razumjete sta zelim reci. Kao npr. San Marino-oni znaju svoj domet ali znam da mi mozemo vise ali zbog bolesnih glava ne ide na bolje.
Kad u savezu budu sjedile legende (kao u svakoj normalnoj zemlji fudbaleri a ne novinar, policajci i ostali) Osim, Hadzibegic, Bajevic, Mesa i Hasan bude los e onda ga fakat treba protjerati a sad ja mislim da je on najmanji problem.
Forca BIH
p.s. oduzih malo, nadam se da neceet zamjeriti
Meni se cijela ta reprezentacija gadi. Skidam kapu samo za nekoliko momaka, a njihova imena su dobro poznata. Žao mi je levata koje su navukli da igraju, da se ja pitam, ne bih nikad.
Što se Hasana tiče, i ja ga razumijem, i znam da sve vidi šta se dešava i kako to ide, ali je pička od čovjeka što to neće javno da kaže. Da hoće, mogao bi povaliti svu bagru iz Saveza. Iz istog razloga prezirem i ostale naše fudbalske "veličine", poput Ivice Osima, Duška Bajevića, Papeta, Hadžibegića i ekipe. Riga mi se od pomisli na reprezentaciju, ali ne zbog rezultata, nego načina kojim je bh. fudbal doveden na najniže grane.
Prince wrote:Meni se cijela ta reprezentacija gadi. Skidam kapu samo za nekoliko momaka, a njihova imena su dobro poznata. Žao mi je levata koje su navukli da igraju, da se ja pitam, ne bih nikad.
Što se Hasana tiče, i ja ga razumijem, i znam da sve vidi šta se dešava i kako to ide, ali je pička od čovjeka što to neće javno da kaže. Da hoće, mogao bi povaliti svu bagru iz Saveza. Iz istog razloga prezirem i ostale naše fudbalske "veličine", poput Ivice Osima, Duška Bajevića, Papeta, Hadžibegića i ekipe. Riga mi se od pomisli na reprezentaciju, ali ne zbog rezultata, nego načina kojim je bh. fudbal doveden na najniže grane.
Apsolutno tacno sve neke fudbalske velicine i patriote pametuju a kad treba nesto stvarno da se sredi onda to neko drugi treba da odradi po mogucnosti mi ovdje pa onda da se oni kao strucnjaci pozovu i postave na pozicije.
Ma sve su to kenjci i da se ja pitam davnih dana bi se odrekao takvih ljudi i njihovog pominjanja u medijima i sl. Osim, Hadzibegic, Halilhodzic pogotovo....BAGRA OBICNA
Kad je Ćiro trebao preuzeti reprezentaciju, prvi protiv toga je bio Halilhodžić, a nije Bosne vidio godinama. Kad se njega pitalo da li bi on vodio ekipu, nije htio, a imao je obraza uopšte sudjelovati u prigovaranju na Ćiru kao kandidata.
Ma fuj...