Vidio sam malo na piku, ali je nekako svaki oglas "pod dogovorom", pa nisam baš mogao izvuči neke korisne informacije. Čuo sam i da se može izdati arapima "na dan": Koliko su tu cijene, kako se ponašaju? Iskustva?
Hvala unaprijed
Pa tu sam ljeti jedno mjesec/mjesec i po dana, zimi 2 sedmice i još na proljeće dvije.ibi wrote:Kako mislis izdavat "na dan", ako si u inostranstvu ?
Mnogo ti je isplativije izdat nekom normalnom na 1-2 godine, nego preko ljeta 1 mjesec izdavat arapima.sehohari wrote:Pa tu sam ljeti jedno mjesec/mjesec i po dana, zimi 2 sedmice i još na proljeće dvije.ibi wrote:Kako mislis izdavat "na dan", ako si u inostranstvu ?
Pa dobro, znaš li možda ti koliko se tu kreću cijene za izdavanje stana sa 80 kvadrata i na šta sve moraš paziti? Čuo sam da su npr. studenti poprilično loši podstanari, da je bolje uzet neku porodicu ili tako nešto u tom smislu.ibi wrote:Mnogo ti je isplativije izdat nekom normalnom na 1-2 godine, nego preko ljeta 1 mjesec izdavat arapima.sehohari wrote:Pa tu sam ljeti jedno mjesec/mjesec i po dana, zimi 2 sedmice i još na proljeće dvije.ibi wrote:Kako mislis izdavat "na dan", ako si u inostranstvu ?
Posto imas velike troskove rezija onda moras izdati nekome. Sve sam probao i uvijek ispadnem donji. Prosle godine sve istjerao, renovirao, rezije otkazao i zakljucao.sehohari wrote:Pa tu sam ljeti jedno mjesec/mjesec i po dana, zimi 2 sedmice i još na proljeće dvije.ibi wrote:Kako mislis izdavat "na dan", ako si u inostranstvu ?
Bog ti dao, moras po sata ranije krenit da stignes na trajvanPuf wrote:Sta ima Peljton kirija 500-600 maraka hahaha
Hahah ja sad skontahPuf wrote:Sta ima Peljton kirija 500-600 maraka hahaha
Ima druga strana ekonomije, bilo sta vrijedi onoliko koliko je neko spreman da to plati, znaci mozes izdavat i za 2k ako ce neko platitSmoLe wrote:budala je ko plati 800km kiriju na toj lokaciji, pa ni one nove zgrade na otoci nisu priblizno toliko skupe