zanima me da li ima u Sarajevu ili negdje u BiH neka ustanova, doktor, poliklinika koja može napraviti analizu koraka (gait analysis) prilikom trčanja. Imam jako cudnu (da ne kažem smiješnu
LP
Moderator: anex
probaj MHS ordinacija, Sarajevo. Pedobarografija.opal wrote:Pozdrav,
zanima me da li ima u Sarajevu ili negdje u BiH neka ustanova, doktor, poliklinika koja može napraviti analizu koraka (gait analysis) prilikom trčanja. Imam jako cudnu (da ne kažem smiješnu) tehniku trčanja, tako da ni sam ne mogu reći da li sam pronator ili supinator (ili ni jedno od toga). Trenutno se oporavljam od plantarnog fascitisa i bilo bi dobro kad bih i ovo napravio.
LP
Sta ces, tesko ispraviti krivu Drinupizarro wrote:neki ljudi izgledaju uvijek smotano kad trce, sta ces tako je priroda htjela
Tenk ju, probat cuzagortenej wrote:probaj MHS ordinacija, Sarajevo. Pedobarografija.opal wrote:Pozdrav,
zanima me da li ima u Sarajevu ili negdje u BiH neka ustanova, doktor, poliklinika koja može napraviti analizu koraka (gait analysis) prilikom trčanja. Imam jako cudnu (da ne kažem smiješnu) tehniku trčanja, tako da ni sam ne mogu reći da li sam pronator ili supinator (ili ni jedno od toga). Trenutno se oporavljam od plantarnog fascitisa i bilo bi dobro kad bih i ovo napravio.
LP