Nije čudno da se desničarske papčine sastaju, ali je pitanje zašto na zidu tokom sastanka stoji etnička mapa BiH?

Kakav Bakir, kakve ti halucinacije imaš? Izgleda da se opet nisi naspavao?insomnia78 wrote:Predizborna. Zna Bakir da mu valja u zatvor
Koji su bili ostali učesnici skupa,ako se ikako može saznati?zunazu wrote:Italijanska desničarka Giorgia Meloni sastala se jučer u Budimpešti sa desničarom Viktorom Orbanom.
Nije čudno da se desničarske papčine sastaju, ali je pitanje zašto na zidu tokom sastanka stoji etnička mapa BiH?
Vjerovatno njihovi bliži stranački saradnici.SmokingMan wrote:Koji su bili ostali učesnici skupa,ako se ikako može saznati?zunazu wrote:Italijanska desničarka Giorgia Meloni sastala se jučer u Budimpešti sa desničarom Viktorom Orbanom.
Najzanimljiviji mi je ugao iz kojeg je slika napravljena.zunazu wrote:
Vjerovatno njihovi bliži stranački saradnici.
Šta lupaš ti? Rat, borci, Izrael, wtf?bossnjak wrote:NE budite blesavi vidite kako je lahko BOšnjačku većinu zatvoriti obični nam borci armije BIH zatvorili da smo ko Izrael pada možemo Bogdom ali ne možemo.
Arapi ih mogu pregaziti ko insekte, ali nemaju u tome interesa. To je ostao isključiv problem Palestinaca, odnosno nikad se neće riješiti u njihovu korist. To ti je politika.bossnjak wrote:Izrael su dušmani ali valja priznati malisu Arapi im ništa ne mogu.
Za šta? Wtf?bossnjak wrote:Da imamo atomsku bombu ili nešto...
Mađarice to mogu potvrditi.Kejn wrote:Pita se Georgia Meloni gdje je najveća ćuna, a Mađari joj govore tamo na karti đe je zeleno...
Mene interesuje jedno. Redovno čitam analize po kojim bi stvaranje treće izborne jedinice ili trećeg entiteta označilo geotizaciju Bošnjaka. Zar nismo već sada getoizirani?insomnia78 wrote:Bosnjo je fenomen. Hahaha, hohoho, hihihi dok se jednog jutra ne probudi u getu.
Nema to nikakve veze ni sa čim, i nismo mi u sukobu ni sa kim. Mali jesmo, ratove i ne želimo, a svoji smo na svom, evropski narod i ne treba nikome dozvoliti da nas markira nečim što nismo kako bi se okoristio našim dobrima. Ne nabacuj sebi komplekse. Ovo nije tema o tome, kako god.bossnjak wrote:Bošnjaci nemoćni smo za ikakav rat lobij je na njihovoj strani što prije skontamo bolje
Nas odgovor na sve je “ma ‘ta ce papci!”insomnia78 wrote:Bosnjo je fenomen. Hahaha, hohoho, hihihi dok se jednog jutra ne probudi u getu.
Jesmo, ali zbog nesposobnosti naših političara.PeppermintSA wrote:Mene interesuje jedno. Redovno čitam analize po kojim bi stvaranje treće izborne jedinice ili trećeg entiteta označilo geotizaciju Bošnjaka. Zar nismo već sada getoizirani?
Nije photoshop ista ova slika stoji na njenoj FB grupifakat wrote:Nas odgovor na sve je “ma ‘ta ce papci!”insomnia78 wrote:Bosnjo je fenomen. Hahaha, hohoho, hihihi dok se jednog jutra ne probudi u getu.
Ako ova slika nije fotosopirana onda je bas zanimljivo. Sumnjam da dogovaraju zajednicku podrsku suverenitetu i cjelovitosti BiH.
Nije, ima i video.fakat wrote:Ako ova slika nije fotosopirana onda je bas zanimljivo. Sumnjam da dogovaraju zajednicku podrsku suverenitetu i cjelovitosti BiH.
Jeste, ali ne vidim koja je alternativa ili Best case scenario. Da će se vremenom Bošnjaci naseljavati u RS i hrvatske kantone? Zaista ne kapiram.zunazu wrote:Jesmo, ali zbog nesposobnosti naših političara.PeppermintSA wrote:Mene interesuje jedno. Redovno čitam analize po kojim bi stvaranje treće izborne jedinice ili trećeg entiteta označilo geotizaciju Bošnjaka. Zar nismo već sada getoizirani?
Ako im daš pravna sredstva onda postaje nebitno kakve političare imaš, tada je priča završena.
Odakle ideja da neko negdje treba da se naseljava?PeppermintSA wrote:Jeste, ali ne vidim koja je alternativa ili Best case scenario. Da će se vremenom Bošnjaci naseljavati u RS i hrvatske kantone? Zaista ne kapiram.