Misterija - filmovi, serije, dokumentarci
Moderator: _BataZiv_0809
- Kaligrafija
#1 Misterija - filmovi, serije, dokumentarci
Evo jedna tema samo za filmove zanra misterija, iznesite svoje prijedloge za gledanje...mogu i kombinacije, drama-misterija, horor-misterija, triler-misterija, dokumentarci, serije i sl. Opcenito svi filmovi i serije za razmisljanje i kad zavrsi film/serija... Vasi omiljeni, nije bitna godina i trenutni, aktuelni... 
- Kaligrafija
#2 Re: Misterija - filmovi, serije, dokumentarci
Niko, nista, miiisteryyy...!

-
nema me tamo
#3 Re: Misterija - filmovi, serije, dokumentarci
Gugl kucaj best mistery movies i eto kraj problema ključaj temu 
- Kaligrafija
#4 Re: Misterija - filmovi, serije, dokumentarci
Pa onda mozemo svaku temu zakljucati na ovom podforumu...nema me tamo wrote:Gugl kucaj best mistery movies i eto kraj problema ključaj temu
- el sadismo
#5 Re: Misterija - filmovi, serije, dokumentarci
The Usual Suspects. -Tko je Keyser Soze? Da li on uopče postoji?Tko je Verbal Kint? Da li je i to lažno ime? Što se uopče dogodilo od cijele Verbalove priče?
Eyes Wide Shut. -Da li je Alice(Kidman) umiješana u orgije? Da li je Alice spavala s Zieglerom(Pollack)? Tko je glavni mastermind u crvenom plaštu? Da li je kčerka oteta na kraju?
2001:A Space Odyssey. -Gdje su ti Alieni? Kroz šta je Dave Bowman prolazio u one boje? Star child na kraju filma? Šta on predstavlja?
Eyes Wide Shut. -Da li je Alice(Kidman) umiješana u orgije? Da li je Alice spavala s Zieglerom(Pollack)? Tko je glavni mastermind u crvenom plaštu? Da li je kčerka oteta na kraju?
2001:A Space Odyssey. -Gdje su ti Alieni? Kroz šta je Dave Bowman prolazio u one boje? Star child na kraju filma? Šta on predstavlja?
- el sadismo
#6 Re: Misterija - filmovi, serije, dokumentarci
I da, umalo zaboravih..
Once Upon a Time in America. Šta se tu dogodilo (i ako se uopče dogodilo?? San nakon opijuma??). Svejedno, hrpa pitanja su ostala neidgovorena..
Once Upon a Time in America. Šta se tu dogodilo (i ako se uopče dogodilo?? San nakon opijuma??). Svejedno, hrpa pitanja su ostala neidgovorena..
- Kaligrafija
#7 Re: Misterija - filmovi, serije, dokumentarci
el sadismo wrote:The Usual Suspects. -Tko je Keyser Soze? Da li on uopče postoji?Tko je Verbal Kint? Da li je i to lažno ime? Što se uopče dogodilo od cijele Verbalove priče?
Verbal Kint je Keyser Soze, da li je i to lazno ime, ostavljeno je gledaocu da sam interpretira kako hoce...
Proslo je vremena od kako sam zadnji put odgledao sve ove filmove koje si nabrojao, pogledacu ispocetka u ovih par dana, da ne pricam pausalno...
A koliko me pamcenje sluzi za Once Upon a Time in America, nije san pod opijumom, vec je to sjecanje..stvarno se dogodilo sve u proslosti....bar sam ja tako shvatio...