Gdje kupiti kafe aparat

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Frutek

#1 Gdje kupiti kafe aparat

Post by Frutek »

Pozdrav. Interesuje me gdje kupit dobar espresso aparat? Malo sam googlao, ali slabo ima nekih rezultata. Ako ko ima iskustva, please share :)
moonca

#2 Re: Gdje kupiti kafe aparat

Post by moonca »

Bilo je savjeta na temi o kafama.
U kucama kod talijana sam vidjala ove-i zadovoljni su ..

Image
Frutek

#3 Re: Gdje kupiti kafe aparat

Post by Frutek »

Nisam našao te teme. Ma mislio sam na pravi espresso aparat (sa mljevenom kafom) sa parom za mlijeko (kremu). Nešto kao što je ovaj:

Image
Drvosjeca iz Dejcica

#5 Re: Gdje kupiti kafe aparat

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Frutek wrote:Nisam našao te teme. Ma mislio sam na pravi espresso aparat (sa mljevenom kafom) sa parom za mlijeko (kremu). Nešto kao što je ovaj:

Image
Imaš u BBI Centru u prizemlju pored Binga ili je još uvijek to Konzum... :? uglavnom tu imaš više vrsta kafe aparata sve su DeLonghi. Ja sam tu uzeo prije godinu i nešto DeLonghi. kao sa slike, bio je oko 499KM, ima profesionalnu glavu za pravljenje kafe i dio za paru. Ima i mali dodatak za čaj pa možeš i čaj praviti ali vrećice moraju biti okrugle da bi mogle ući u ležište ručke.

Image
Tu imaš uzeti sve od šoljica, kafe, nekakvih čokolada pa do kafe aparata, odlična radnja. Možeš izabrati kafu i oni ti je naprave odmah da probaš. :thumbup:

P.S Meni oni aparati na kapsule su bezveze jer se vežeš za jedan brand kafe i onda kada ti dosadi ta kafa ili aroma ne možeš uzeti drugi brand kafe već samo taj. :roll: Po meni ovi pravi aparati za kafu su daleko bolji jer možeš eksperimentisati sa brendovima kafa kako želiš i sebi individalno prilagoditi ne samo brand kafe, araomu već i količinu i jačinu kafe.
zlo zlo

#6 Re: Gdje kupiti kafe aparat

Post by zlo zlo »

tehnoshop, oko 3 stoje je pomia
preludezalude

#7 Re: Gdje kupiti kafe aparat

Post by preludezalude »

Zagreb, trzni centar, italijanski poznat proizvodjac. Ima i mlin za kafu, blutooth...cijena 2500 eura. Dimenzije 50x50x40 (centimetara otprilike). Probao sam kafu i dobra je ali cijena...
Post Reply