Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sta je starije, pa logicno jednocelijski organizmi. Pa onda visecelijski pa onda primitivni oblici zivota pa onda plivaci (nesto kao ribe ali nisu ribe) pa onda ribe i vodozemci pa onda moze bit da je i jaja tu bilo.
mad_max_ba wrote:
Tomo
Ono što respo želi da kaže, u ovom slučaju jeste da je jaje sneseno od strane nekog reptila (hajd da kažemo krokodila) i iz tog jajeta je niknula koka
Ne slažem se. Nije respo sveznajući.
Ko je rekao da sam sveznajuci?
Javim se tamo gdje znam i gdje mi logika kaze da je tako
A sto ti imas neki problem to prihvatiti onda je do tebe
A Darwin ovo dokazao pa tako da nema smisla raspravljati o ovome
supercali wrote:
Ko je rekao da sam sveznajuci?
Javim se tamo gdje znam i gdje mi logika kaze da je tako
A sto ti imas neki problem to prihvatiti onda je do tebe
A Darwin ovo dokazao pa tako da nema smisla raspravljati o ovome
Tako se postavljaš.
Ti što kažeš, sveto slovo.
Ja kažem da nije.
Tvoja protiv moje.
Logika možda kaže, ali ne mora značiti da je tako.
Nemam problem, samo kažem da ne postoji osoba koja ne može pogriješiti u procjeni nečeg.
Ne postavljam se ja tako
Ako odes na podforum obrazovanje recimo i teme oko fakulteta neces naci ni jedan moj post tamo
Zasto? Zato jer nemam pojma o tome i o tome ne pisem isto sto se tice sta ja znam motori kosarka zdravlje i sl
Nije sveto slovo nego logika dokazi i nauka stoji iza mojih tvrdnji
Naravno da ne postoji samo sto ja na forumu pisem ono u sto sam siguran ako mi neko dokaze suprotno onda kazem ok pogrijesio sam sad zastupam tvoju tezu jer imaju dokazi
Za ovo koka ili jaje darwin je dokazao da je jaje starije
Ako možeš pobiti darwina onda cu reci tomo u pravu si ja i darwin smo pogrijesili
Mislim da respo ovdje poteže jednu činjenicu iz darwinističkog pristupa, a dokazano je da se nekoliko darwinovih teorija ne poklapa sa naknadno dokazanim činjenicam.
Naučno...
mad_max_ba wrote:Mislim da respo ovdje poteže jednu činjenicu iz darwinističkog pristupa, a dokazano je da se nekoliko darwinovih teorija ne poklapa sa naknadno dokazanim činjenicam.
Naučno...
mad_max_ba wrote:Mislim da respo ovdje poteže jednu činjenicu iz darwinističkog pristupa, a dokazano je da se nekoliko darwinovih teorija ne poklapa sa naknadno dokazanim činjenicam.
Naučno...
Jok, šta ti znaš.
pa dobro
darwin jeste dokazao da je iz jajeta narasla kokoš ali i to jaje je snijela neka druga ptica koja je u jednom momentu vjerovatno i letila, i kad se koka rodila ona je prestala da leti, jel...
Naučno...
Jok, šta ti znaš.
pa dobro
darwin jeste dokazao da je iz jajeta narasla kokoš ali i to jaje je snijela neka druga ptica koja je u jednom momentu vjerovatno i letila, i kad se koka rodila ona je prestala da leti, jel...
Puno se tu nekih kombinacija može napraviti.
Znaš šta je najtačnije? Morebit i vako, morebit i nako.
Ko god tvrdi da je kokoš ili jaje, ili je ters ili se pravi pametan.