Predavanja za vozacki ispit
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Inman
#1 Predavanja za vozacki ispit
Pozdrav svima.
Moze li mi neko reci da li je obavezno prisustvo svim predavanjima za testove za vozacki ispit, ono sto se odrzava na Cengic Vili? I koliko traju ta predavanja - koliko dana, koliko sati dnevno? Htjela bih da se upisem u auto skolu, ali stvarno sam knap s vremenom pa gledam da li mi se uopce isplati to sada pocinjati ako ima previse obaveza.
Moze li mi neko reci da li je obavezno prisustvo svim predavanjima za testove za vozacki ispit, ono sto se odrzava na Cengic Vili? I koliko traju ta predavanja - koliko dana, koliko sati dnevno? Htjela bih da se upisem u auto skolu, ali stvarno sam knap s vremenom pa gledam da li mi se uopce isplati to sada pocinjati ako ima previse obaveza.
- supercali
#2 Re: Predavanja za vozacki ispit
A neobavezna kafa?
-
Inman
#3 Re: Predavanja za vozacki ispit
Molim da ne pisete bezvezne komentare, jer je pitanje sasvim normalno. Studiram i radim, tako da nemam slobodnog vremena, osim nedjeljom kada ne radim i tesko da bih mogla uklopiti jos neka predavanja u toku sedmice ako su obavezna.
- amar1994
#4 Re: Predavanja za vozacki ispit
supercali wrote:A neobavezna kafa?
- amar1994
#5 Re: Predavanja za vozacki ispit
otidji 3-4 puta , ostalo nauci kod kuceInman wrote:Pozdrav svima.
U pocektu ti neko treba pokazat kako idu raskrsnice , pravila i tako , teorecki dio je najlaksi
Ma izostanes sa faxa , sta te briga
Ne isplati ti se , jedino ako ne planiras voziti nego eto da imas vozacku d .
- supercali
#6 Re: Predavanja za vozacki ispit
Pa i moje pitanje je sasvim normalno a na kafi nedjeljom bi dobila odgovor na ovo normalno pitanjeInman wrote:Molim da ne pisete bezvezne komentare, jer je pitanje sasvim normalno. Studiram i radim, tako da nemam slobodnog vremena, osim nedjeljom kada ne radim i tesko da bih mogla uklopiti jos neka predavanja u toku sedmice ako su obavezna.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#7 Re: Predavanja za vozacki ispit
mozda ne pije kafu,zovni je na kondenzovano mlijeko

-
Inman
#8 Re: Predavanja za vozacki ispit
Hvala na odgovoru.amar1994 wrote:otidji 3-4 puta , ostalo nauci kod kuceInman wrote:Pozdrav svima.
Moze li mi neko reci da li je obavezno prisustvo svim predavanjima za testove za vozacki ispit, ono sto se odrzava na Cengic Vili? I koliko traju ta predavanja - koliko dana, koliko sati dnevno? Htjela bih da se upisem u auto skolu, ali stvarno sam knap s vremenom pa gledam da li mi se uopce isplati to sada pocinjati ako ima previse obaveza.![]()
U pocektu ti neko treba pokazat kako idu raskrsnice , pravila i tako , teorecki dio je najlaksi![]()
Ma izostanes sa faxa , sta te briga, imaju oni opravdanje za to
-
ado_sar
#9 Re: Predavanja za vozacki ispit
U zivotu ti je najvazniji networking, odnosno upoznavanje novih ljudi. Osim polozenog vozackog, treba ti i zivotno iskustvo. Dakle, pozive na kafu ne trebas shvatati olako, jer su oni mozda znacajniji nego ta predavanja za koja si zainteresovana. Bice predavanja...Inman wrote:Molim da ne pisete bezvezne komentare, jer je pitanje sasvim normalno. Studiram i radim, tako da nemam slobodnog vremena, osim nedjeljom kada ne radim i tesko da bih mogla uklopiti jos neka predavanja u toku sedmice ako su obavezna.
-
Inman
#10 Re: Predavanja za vozacki ispit
Prezanimljivo stvarnoado_sar wrote:U zivotu ti je najvazniji networking, odnosno upoznavanje novih ljudi. Osim polozenog vozackog, treba ti i zivotno iskustvo. Dakle, pozive na kafu ne trebas shvatati olako, jer su oni mozda znacajniji nego ta predavanja za koja si zainteresovana. Bice predavanja...Inman wrote:Molim da ne pisete bezvezne komentare, jer je pitanje sasvim normalno. Studiram i radim, tako da nemam slobodnog vremena, osim nedjeljom kada ne radim i tesko da bih mogla uklopiti jos neka predavanja u toku sedmice ako su obavezna.
- amar1994
#11 Re: Predavanja za vozacki ispit
Inman wrote:Hvala na odgovoru.amar1994 wrote:otidji 3-4 puta , ostalo nauci kod kuceInman wrote:Pozdrav svima.
Moze li mi neko reci da li je obavezno prisustvo svim predavanjima za testove za vozacki ispit, ono sto se odrzava na Cengic Vili? I koliko traju ta predavanja - koliko dana, koliko sati dnevno? Htjela bih da se upisem u auto skolu, ali stvarno sam knap s vremenom pa gledam da li mi se uopce isplati to sada pocinjati ako ima previse obaveza.![]()
U pocektu ti neko treba pokazat kako idu raskrsnice , pravila i tako , teorecki dio je najlaksi![]()
Ma izostanes sa faxa , sta te briga, imaju oni opravdanje za to
Vidim masinstvo je u pitanju , treba li kakvih knjiga
-
Inman
#12 Re: Predavanja za vozacki ispit
Peta godina sam, tako da imam i svojih knjiga za izvozamar1994 wrote:
- amar1994
#13 Re: Predavanja za vozacki ispit
Inman wrote:Peta godina sam, tako da imam i svojih knjiga za izvozamar1994 wrote:
Moja gen , trebao bi znat ko stoji iza nicka , javi na PP