Ispravan odnos zene i muskarca
-
novi_djavo
-
novi_djavo
je li to mama rekla da mi kazes. 
- Poglavica
Code: Select all
U braku ako ne zelite da se ogrijesite dozvolite zeni ili muskarcu da spava sa drugima ako ce ih to odrzati sretnim ili zadovoljnim. Kada je dozvoljeno onda nije prevara u braku. Ako bezobzirno ne dozvoljavate onda se grijesite.
To je zaita posteno. Covjek je zaista human i misli posteno. Ako j eljubavnik preslab, mozete to i da popravite.
jedino sam imao problema sto je moja bila postena, pa nije htjela da radi to u kuci. Otisla bi po tri ,cetiri mjeseca na "putovanja" ili kod "majke" a svaki put se vracala i vristala : "nije nista bilo", "ja sam najpostenija". - "Zeno jesi", rekao bih joj da se tako tidljiva ikrena i postena mnogo ne sekira. Kako je - znaci - bila dva tri, cetiri mejseca bez onoga, onda bi nastala "hvatacina". E sto je bilo "dobro". A bila je i velika vjernica.Takvu vjernicu niko ne srete.
Jednoga dana nasta problem. Ljubavnicima dodijalo, pa zdipise i zenu i novce. E sto im je fino.
A velika je muslimanka. Takve nema nigdje. jedini problem je, sta uradi djeci. Muz da bi to sve hvatio, nauci jezik bosanski i poce uciti o toj divnoj kulturi, postenja i iskrenosti. E sada su javili, a sto se tucaju sve u gomili, a najvise vole kad su djeca prisutna. E to im je fino. Neka zivi Bosna i Hercegovina. Tako divnih ljudi nema nigdje. ne najposteniji i najbolji u Bosni. nema toga nigdje drugdje.
-
MayaSA
Nije sala, al' covjek ima i ideju koja cemu mu donijeti Nobelovu nagradu
Ne mogu se tacno sjetiti detalja, al' ima veze i sa zenskima i sa osnivanjem nove zemlje u koju ce ujediniti vise sadasnjih drzava (sa razlicitih kontinenata)
Ima neke veze i sa religijom, al' nisam bas povezala
Dzenan je bio baniran prije nego je ideja razradjena do kraja 
-
Zadig
pa nek promjni nick i nek nastaviMayaSA wrote:Nije sala, al' covjek ima i ideju koja cemu mu donijeti Nobelovu nagraduNe mogu se tacno sjetiti detalja, al' ima veze i sa zenskima i sa osnivanjem nove zemlje u koju ce ujediniti vise sadasnjih drzava (sa razlicitih kontinenata)
Ima neke veze i sa religijom, al' nisam bas povezala
Dzenan je bio baniran prije nego je ideja razradjena do kraja
-
MayaSA
Nije dovoljno
Treba i IP mjenjati a taj dio jos nije razradio
Elem, znam da je ovdje zaboravio reci da mu treba zena koja ce se ustati na sabahu da mu zakrpi smrdljive carape, i da ce zauzvrat on voditi ljubav s njom (ako bude zadovoljan njenim radom sa iglom i koncem)
Koja zena ne bi pozeljela takvog muskarca pored sebe, haj' sad!?

Elem, znam da je ovdje zaboravio reci da mu treba zena koja ce se ustati na sabahu da mu zakrpi smrdljive carape, i da ce zauzvrat on voditi ljubav s njom (ako bude zadovoljan njenim radom sa iglom i koncem)
Koja zena ne bi pozeljela takvog muskarca pored sebe, haj' sad!?