Posao zaštitara
-
blizi
#1 Posao zaštitara
Zanima me kolike su plate zaštitarima u npr Condoru, i dali je opšte isplativo ganjati certifikat za taj posao
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#3 Re: Posao zaštitara
Iz prve ruke info, zaštitari Securitasa u Sarajevu imaju mizernih 550-600 KM
- Dope_Man
#4 Re: Posao zaštitara
Jaran je do prije par godina radio u 2-3 firme.. oko 550-600 se to vrtilo, u osnovu bolje mozes proci kao konobar nego kao zastitar, samo sto kao zastitar uglavnom ne radis nista. Imao je i problema da kasni plata i slicno, na kraju je i napustio nakon sto 4-5 mjeseci plate nije vidio.
Oni sto se vozaju u kombiju, prenose pare i slicno imaju vise, kako mi je taj jaran govorio oni izadju i do 1000. Sve ovo od prije par godina, mada ne vjerujem da je i danas drugacije.
Oni sto se vozaju u kombiju, prenose pare i slicno imaju vise, kako mi je taj jaran govorio oni izadju i do 1000. Sve ovo od prije par godina, mada ne vjerujem da je i danas drugacije.
-
shae_ba
#6 Re: Posao zaštitara
Zastitarski poslovi su izgubili vrijednost onda kad se svako htio bavit time.
Jer se ne trazi neka posebna spremnost, nego samo certifikat i budi zastitar. Da li se uvedu mjere kojim bi se svaki uposlenik morao drzati toga, posao bi bio na boljem nivou, a tako i plate onih koji ga rade.
Jer se ne trazi neka posebna spremnost, nego samo certifikat i budi zastitar. Da li se uvedu mjere kojim bi se svaki uposlenik morao drzati toga, posao bi bio na boljem nivou, a tako i plate onih koji ga rade.
- pesimist
#7 Re: Posao zaštitara
5 godina bavljena ovim poslom i ujedno 5 najgorih godina u zivotu.Radis za bjedne pare i istresa se svak na tebe od tvojih nadredjenih do objekta na kojem radis.Sve kriminal godisnji od 14 dana sa sub i ned rad od 7 i vise nocnih zaredom rad iz nocne u prvu i sl.Fujjj fujj fujjj hvala Alahu pa sam jednom presjekao i dao otkaz i sada imam odlican posao i prezadovoljan sam.A tih godina kad se sjetim muka mi je takvog lopovluka i izivljavanjem nad radnicima nisam nikad vidio.Dodatne sate trebam dobiti 100 km oni mi daju 20 i kazu ako ti se ne svidja cao.Dabogda im Bog.vratio na onolikoj nepravdi i izrabljivanju
- Dr_Proka
#8 Re: Posao zaštitara
Zna li ko jel ista osnovica od 3,2 KM po satu za svaku agenciju ili ta cijena varira?
- muminovic
#9 Re: Posao zaštitara
tezak posao, veliki rizik, mala plata.
Nije ni cudo sto zastitari masovno odlaze u inostranstvo.
Nije ni cudo sto zastitari masovno odlaze u inostranstvo.
- seno_bh
#10 Re: Posao zaštitara
pozdrav
ima li neko da je radio obezbjeđenje vip ličnosti
ili da poznajete nekog ko to radi, da bi se moglo stupit u kontakt
unaprijed hvala
ima li neko da je radio obezbjeđenje vip ličnosti
ili da poznajete nekog ko to radi, da bi se moglo stupit u kontakt
unaprijed hvala