Vjerovatno će biti neko od dolje navedenih:
-Denis Zvizdić
-Sebija Izetbegović
-Adil Osmanović
-Šefik Džaverović
-neko drugi?
Šta mislite
Super. Kad se saberu svi zajedno nisu pošteno zaradili sto maraka u životu.gamer121 wrote:Kao i što sam naslov kaže,ko je potencijalni SDA-ov kandidat za člana predsjedništva?
-Denis Zvizdić
-Sebija Izetbegović
-Adil Osmanović
-Šefik Džaverović
-neko drugi?
Šta mislite
gamer121 wrote:Kao i što sam naslov kaže,ko je potencijalni SDA-ov kandidat za člana predsjedništva?
-Denis Zvizdić
-Sebija Izetbegović
-Adil Osmanović
-Šefik Džaverović
-neko drugi?
Šta mislite
Fakat horor i to nisko budžetni.GandalfSivi wrote:Bakira za premijera. Koja horor prica, najezih se sav...
salik79 wrote:gamer121 wrote:Kao i što sam naslov kaže,ko je potencijalni SDA-ov kandidat za člana predsjedništva?
-Denis Zvizdić
-Sebija Izetbegović
-Adil Osmanović
-Šefik Džaverović
-neko drugi?
Šta mislite
Sta ima kod vas?
Vucic je njima i presjednik i premijer i otac i majka. On je stvari poslozio tako da ce vjerovatno uskoro disati vucica umjesto zrakapinkman wrote:Moja procjena je Zvizdic, a Sebija na KCUS ostaje. Inace bih volio vidjeti da predsjednik stranke bude premijer.
Pozicija clana Predsjednistva nije bitna koliko se o njoj prica. Recimo, ako SDA osvoji dovoljan broj glasova da napravi vlast, pa joj pripadne mjesto premijera, onda bi red bio da Bakir bude ili premijer FBIH ili predsjedavajuci Vijeca ministara BIH.
Tako je svugdje. U Hrvatskoj je bio izuzetak kad je bio Oreskovic, i evo sada u Srbiji, kad imaju predsjednika cija je funkcija manje mocna od premijerske, a u praksi obrnuto.
bersK wrote:Ako kandiduju Sebiju, mogu odmah da potpišu debakl. Ovi ostali imaju manje više šanse. Populisti Konak i Zvizdić bi mogli da se provuku, al ajmo bit ozbiljni. Šefik Džaferović? Tog pokemona još uvijek neko doživljava ozbiljno? Eme zaebavate?
Pa jeste. Imao je Njuz jedan dobar fol - kad je dosla ideja da slike Vucica budu okacene na zidovima kasarni, kao i generalno drzavnim institucijama - da se kasarne ukrase fikusima, kako bi se ojacao kult premijera.hekaton wrote: Vucic je njima i presjednik i premijer i otac i majka. On je stvari poslozio tako da ce vjerovatno uskoro disati vucica umjesto zraka