https://www.vice.com/en_us/article/xdmg ... depression
Kupio sam jucer u apoteci ovaj dodatak :

Ne trazim ohrabrenje, vec ne mogu vise. Ja se natezem sa samim sobom vec vise od godinu dana. Organizam mi je poceo posustajati, i svaki dan mi je isti. Tezak, sumoran i naporan.
Ne mogu ni da se krecem, i ne nalazim vise nacina da mi bude bolje. Je li iko od vas uzimao testosteron? po forumima i internetu citam da je jako dobar booster raspolozenja, i da ce sigurno pomoci da se covjek krene osjecati bolje.
Je li iko ovo koristio , u kojem vremenskom intervalu i je li dalo ikakve rezultate da se covjek manje stresirao i da je vodio zdraviji i sretniji zivot?
Ja pisem na ovom pdf - u jako dugo, i od svog prvog posta na ovom pdf - u, meni nije nimalo bolje. Konstantan stres, mada sam ga smanjio na najmanju mogucu mjeru, ali i dalje organizam je mrtav, sto u fizickom i seksualnom, sto u emocionalnom i psihickom smislu.
Pokusavam aplicirati u gluteus, ali igla nikako ne prolazi. Poprilicno je bolno. Vec mi ostaju i crvene tackice od igle koja ne moze proci.
Ako postoji medicinska sestra ili zdravstveni radnik na podrucju Sarajeva koja bi meni aplicirala injekciju, neka mi se javi na pm. Platicu, obavezno.