Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo ja je ne slusam nikako, ali ne slusam taj zanr svakako. Naravno, zivim na Balkanu pa imam raje koji je slusaju, pa na zabavi ''slusam'' i ja. Uglavnom se pustaju one starije pjesme iz 90tih pa do pocetka 00tih vole. E sad da li je najveca.. pa kako kome. Svakako spada u tih nekoliko koje su ovdje sto su Cher i Madonna u svom trzistu - one sa beskrajno dugom karijerom koje su jednostavno ''iznad'' novih generacija. Medju narodjacima to su valjda primarno Brena, Dragana Mirkovic i Ceca. Ima tu i drugih, ali ove su dominantne.
Od svih njih samo bi Brenu poslusao dobrovoljno i mislim da jedina dostojno stari, dok ove dvije i dalje rade isto sto i prije 25 godina. Mada je i Cher prije par dana haman gola plesala na sceni u svojim 70tim, pa dobi silne pohvale.
ništa protiv turbofolka, volim ga i sam s vremena na vrijeme, al' od ove furde ne znam niti jednu pjesmu. neki principi se ne krše ni poslije 100 litara alkohola
enivej, najviše volim kada je po fb linkaju oni iz IB i ostalih regiona BiH, pogotovo oni što su ostali bez pola familije od 92-95. to su mi nekako najdraži ljudi
Velkoski wrote:ništa protiv turbofolka, volim ga i sam s vremena na vrijeme, al' od ove furde ne znam niti jednu pjesmu. neki principi se ne krše ni poslije 100 litara alkohola
enivej, najviše volim kada je po fb linkaju oni iz IB i ostalih regiona BiH, pogotovo oni što su ostali bez pola familije od 92-95. to su mi nekako najdraži ljudi
dječak sa šibicama wrote:Ja najvolim one sto joj Merlin prodao.
Još jedna velika laž i urbana legenda s ciljem diskreditacije Dine Merlina
Jedina pjesma koju je Merlin "prodao" je muzika za pjesmu Beograd (autor teksta - Marina Tucaković) koju je Merlin prodao Aleksandru Miliću Miliju koji ju je onda prodao Ceci.
Pjesmu Kukavica nije napisao Merlin. (Imate na netu tekst demantija)
P.S. Zamislite da Jevreji plješću i idu na koncerte Eichmanove supruge. Samo zamislite.
Na pitanje da li je tačno da je pesma “Beograd” prvobitno bila namenjena Vesni Zmijanac, Ceca je odgovorila:
– To zaista ne znam. Za mene je Dino Merlin namenski uradio pesmu “Zaboravi” i kada mi je odsvirao tu numeru, rekao mi je da ima jednu prelepu pesmu koja je rađena za duet. Ali pošto je tada bio rat i on tog momenta nije mogao da peva o Beogradu, kazao mi je samo da ja imam tu emociju i poklonio mi je tu pesmu. Ja sam prebacila pesmu koja je trebalo da bude duetska u solo izvođenje. To je cela istina. I pesmu “Žarila sam žar” takođe je napisao Merlin. Imam tri njegove pesme.
dječak sa šibicama wrote:Ja najvolim one sto joj Merlin prodao.
Još jedna velika laž i urbana legenda s ciljem diskreditacije Dine Merlina
Jedina pjesma koju je Merlin "prodao" je muzika za pjesmu Beograd (autor teksta - Marina Tucaković) koju je Merlin prodao Aleksandru Miliću Miliju koji ju je onda prodao Ceci.
Pjesmu Kukavica nije napisao Merlin. (Imate na netu tekst demantija)
P.S. Zamislite da Jevreji plješću i idu na koncerte Eichmanove supruge. Samo zamislite.