Konkurs za Federalnu policiju.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
gagecxxx

#1 Konkurs za Federalnu policiju.

Post by gagecxxx »

Zdravo raja :D

Izasao je konkurs za prijem U federalnu specijalnu jedinicu.Cuo sam da je prosli konkurs ponisten zbog štela(nisu valjda bili dovoljno spremni) ...
Ima li neko da je bio,da me malo uputi kako ide sav taj proces,posto sma poslao dokumentaciju svu ,planiram da probam ,nemam sta izgubiti :D
Kako ste se fizicki spremali za ovo ,sta bude tema za esej i kakav test bude.Eto volio bi da se ukljuce svi koji znaju ponesto ,da podjelite znanja i iskustva.Hvala i sretno svima koji odluce probati :)
Nuken

#2 Re: Konkurs za Federalnu policiju.

Post by Nuken »

Ima li negdje slika ili link konkursa?
Russki

#3 Re: Konkurs za Federalnu policiju.

Post by Russki »

i daj, javite nam cjene radnih mjesta
vješalica

#4 Re: Konkurs za Federalnu policiju.

Post by vješalica »

gagecxxx wrote:Zdravo raja :D

Izasao je konkurs za prijem U federalnu specijalnu jedinicu.Cuo sam da je prosli konkurs ponisten zbog štela(nisu valjda bili dovoljno spremni) ...
Ima li neko da je bio,da me malo uputi kako ide sav taj proces,posto sma poslao dokumentaciju svu ,planiram da probam ,nemam sta izgubiti :D
Kako ste se fizicki spremali za ovo ,sta bude tema za esej i kakav test bude.Eto volio bi da se ukljuce svi koji znaju ponesto ,da podjelite znanja i iskustva.Hvala i sretno svima koji odluce probati :)
piše ti sve u konkursu i pravilnicima

naravno ne oečkuj da će ti tema za esej biti ista nisu ni oni sa grane pali uključujući i pitanja iz testa općeg znanja

ugl kad si postavio ovakva pitanja samo si sebi štetu napravio i nepotrebne troškove jer se očito vidi da nisi spreman
uzalud potrošio novac na uvjerenja i kopiranje/ovjeravanje
na te konkurse se javi po 500-600 i više ljudi pa ti vidi šta imaš izgubiti
gagecxxx

#5 Re: Konkurs za Federalnu policiju.

Post by gagecxxx »

vješalica wrote:
gagecxxx wrote:Zdravo raja :D

piše ti sve u konkursu i pravilnicima

naravno ne oečkuj da će ti tema za esej biti ista nisu ni oni sa grane pali uključujući i pitanja iz testa općeg znanja

ugl kad si postavio ovakva pitanja samo si sebi štetu napravio i nepotrebne troškove jer se očito vidi da nisi spreman
uzalud potrošio novac na uvjerenja i kopiranje/ovjeravanje
na te konkurse se javi po 500-600 i više ljudi pa ti vidi šta imaš izgubiti
Imam mjesec i po ,dva da se spremim,tako da,nije uzalud ,osim sto stela moze da radi svoje,opet :D
vješalica

#6 Re: Konkurs za Federalnu policiju.

Post by vješalica »

sretno ti kako god
Post Reply