Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Iskreno receno mislim da je prilicno realan, nastranu sta bi mi volili da more bit bidne, bidne!
samo ona prevodilica "simultana" je par puta ukakila stvar, ne kontam kako neko moze izstavljati prevod skoro po pola recenice a raditi na tom mjestu....
mozda Sanela ustvari zato i nije cula da joj je ovaj izjavio ljubav:):):):)
ne vidjoh da vec ima tema..pa je bezze otvorih na TV..
sto se tice emisije i sanele...
ono je smijesno..ona nije znala sta ce od sebe..meni se cini da bi najradije mu popusila u sred emisije...
Kao sto je Senad Avdic za Arduanu napisao, kad je ova srala o homosexualcima i dovela u studio Fatmira da i on malo baljezga o toj temi, parafrazirat cu...
Nesto u smislu..nezgodno joj (Arduani, u ovom slucaju Saneli) je bilo da u studiju dozivi orgazam..al' da je uzivala - uzivala je..
vodolija_33 wrote:Pa nije čovjek ratni zločinac ima i on dušu
Vodena,
sumljivo mi je tvoje zauzimanje za englesku bagru
da ti se mozda ne dopada
(PS. jedini ko te mogo zvat vodena a ne smijes reci ko: livadic, ake, engramX, ili margareta? bosnjakaga?)
Pa čujte kolega, s obzirom da je cura ružna k'o lopov a ni moralno nije neka sreća (sjetih se onog prepoocavanja po "AZRI" sa ženom Neđada Brankovića, da ne spominjem njene ljubavne veze....) pomislih, da Paddy-ju ne treba još jedna blamaža u životu. Izvini što spomenuh.
A za ovo Vodena- ni jedan od navednih Ipak se radilo o nekom puno interesantnijem i simpatičnijem sorrry...