Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Telemach - smetnje na pojedinim kanalima
Moderator: _BataZiv_0809
-
forza_456
#1 Telemach - smetnje na pojedinim kanalima
Pozdrav. Ovakva je situacija: bio sam korisnik BHB Cable televizije, i od prije par mjeseci, preuzeo ih je Telemach, tako da sam "dobio" njihov paket programa, s "probnim periodom" za digitalnu televiziju, za koji ni sam ne znam koliko treba da traje, ali eto imam skoro sve njihove digitalne kanale, ili barem većinu. Situacija je sljedeća, imam tri tva u kući, i na tvu koji je u mojoj sobi, od prije mjesec dana pojavile su se smetnje na kanalima kao što su AXN, Hayat Music, H2 i još par nekih. Međutim, na druga dva tva nemam smetnji na tim programima, mada ja to ne bih nazv'o smetnjama, jer se programi ne mogu gledat nikako, il' nema slike, il' je ono pikselizirana, nema zvuka. Stvar je u tome što ostali programi na tom tvu rade perfektno, a kao što rekoh, na druga dva tva nema smetnji. Navedeni programi nisu na istoj frekcenciji, tako da nije do toga, kvaliteta signala je dobra, solidna. Nije ni do kabla, jer onda bi slika bila loša i na drugim programima. Oni mi rekoše da snimim opet programe, ja to uradim, al' džaba, opet isto, čak i ako obrišem sve frekvencije, pa ih ponovo snimim. Ima li iko slična iskustva, znatel' koji je razlog, bilo kakvo pojašjenje. Unaprijed hvala 
-
nema me tamo
#2 Re: Telemach - smetnje na pojedinim kanalima
Maltretiraj ih da ti dođu kuci..
Samo lažu da ti ne bi morali dolazit kuci..
Samo lažu da ti ne bi morali dolazit kuci..
-
forza_456
#3 Re: Telemach - smetnje na pojedinim kanalima
Ma stvar je u tome što ja realno ne bi treb'o ni imat ove digitalne, jer na bhb cable sam im'o 40ak analognih i 100tinjak digitalnih programa, i sve to za nekoh 10-12 km, sve išlo preko kabla. I sad je isto tako, skuplje, 15 km, imam više programa digitalnih, a taj probni period evo još traje, oni imaju pravo svaki trenutak fisnut tu digitalnu i ćao. Samo me to buni eto što na određenim programima ima smetnji.