Sreca nema gradaciju ali na skali 1-10, koliko? Koliko se smijete i cemu najvise?
Ovdje necemo socijale, samo pozitivne stvari, primjeri,razlozi za smjeh. Pa izvol'te
Tema jeste na Ljubav i sex, ali odgovori ne moraju nuzno biti u tom aspektu.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Rekla sam ne nuzno,znaci moze a i ne mora, ali ti si prevelik' skeptik da bi ovoj temg dao neku afirmativnu notu.nightvision wrote:A kako ocekujes da ti se da odgovor ako ne mora nuzno biti vezano za lj&s, npr. na pdf ekonomija da me ovo pitas rek'o bi ti da me sretnim cini sto milja maraka.![]()
Jes' tebe tesko "upaliti".djevojka bez imena wrote:Rekla sam ne nuzno,znaci moze a i ne mora, ali ti si prevelik' skeptik da bi ovoj temg dao neku afirmativnu notu.![]()
A ja sumnjam da bi tebe i tih 100 m. usrecilo, il' ne bi znao u sta ces ih il bi ti jos falilo.
nightvision wrote:Jes' tebe tesko "upaliti".djevojka bez imena wrote:Rekla sam ne nuzno,znaci moze a i ne mora, ali ti si prevelik' skeptik da bi ovoj temg dao neku afirmativnu notu.![]()
A ja sumnjam da bi tebe i tih 100 m. usrecilo, il' ne bi znao u sta ces ih il bi ti jos falilo.![]()
Eto cak i da sam bio "mrtav ozbiljan " ti bi nasla razloga za prigovor. Nemoj(te) postavljati pitanja ako znate da vam se odgovor ne svidja.
Msala, neka bude i bolje.pukepuke wrote:Najviše se smijem djeci. Nevjerojatna su. Od njihove logične logike, preko čudnih rečenica i teških pitanja, stvarno su nevjerojatna.
Male stvari čine život velikim, a tako je i sa srećom, mislim da nas sve usrećuju sitnice, mene dobra knjiga, pohvala za dobro odrađen posao (uključujući i dobar ručak/kolač), priroda, izlazak/zalazak sunca...
Prije nekoliko mjeseci, gledam mladi par (osnovna škola) s prozora. Sjede na stepenicama, šuškaju nešto, ona mu malo nasloni glavu na rame, on bi je trebao poljubiti, a spas traži u mobitelu, prebire po njemu. Opet malo pričaju, smijuckaju se, opet ona glavu na rame, namješta mu se, ma on samo treba sekundu zakrenuti glavu i poljubiti je, a on se skačio mobitela. Ne odustaje ona, prođe se on konačno mobitela i pade poljubac. Ma bilo mi drago, i sutradan sam se smješkala, a evo i sad se smješkam.
Bilo bi lijepo da se jedna životna okolnost promijeni, pa da budem još sretnija ali dok se to ne dogodi, dosta je dobro i ovako.
Recimo 8
Recimo da sam i ja tu negdje...pukepuke wrote:Najviše se smijem djeci. Nevjerojatna su. Od njihove logične logike, preko čudnih rečenica i teških pitanja, stvarno su nevjerojatna.
Male stvari čine život velikim, a tako je i sa srećom, mislim da nas sve usrećuju sitnice, mene dobra knjiga, pohvala za dobro odrađen posao (uključujući i dobar ručak/kolač), priroda, izlazak/zalazak sunca...
...
Bilo bi lijepo da se jedna životna okolnost promijeni, pa da budem još sretnija ali dok se to ne dogodi, dosta je dobro i ovako.
Recimo 8
Recimo nosampukepuke wrote:Najviše se smijem djeci. Nevjerojatna su. Od njihove logične logike, preko čudnih rečenica i teških pitanja, stvarno su nevjerojatna.
Prije nekoliko mjeseci, gledam mladi par (osnovna škola) s prozora. Sjede na stepenicama, šuškaju nešto, ona mu malo nasloni glavu na rame, on bi je trebao poljubiti, a spas traži u mobitelu, prebire po njemu. Opet malo pričaju, smijuckaju se, opet ona glavu na rame, namješta mu se, ma on samo treba sekundu zakrenuti glavu i poljubiti je, a on se skačio mobitela. Ne odustaje ona, prođe se on konačno mobitela i pade poljubac. Ma bilo mi drago, i sutradan sam se smješkala, a evo i sad se smješkam.
Recimo 8
Naj veci osmjeh imam kad kupim neku bjesnu tasnu ili cipele.djevojka bez imena wrote:Jeste li sretni? Sta vas cini sretnima?
Sreca nema gradaciju ali na skali 1-10, koliko? Koliko se smijete i cemu najvise?
Ovdje necemo socijale, samo pozitivne stvari, primjeri,razlozi za smjeh. Pa izvol'te
Tema jeste na Ljubav i sex, ali odgovori ne moraju nuzno biti u tom aspektu.
Namazi je feferonom,prisjesce ti.walter kurtz wrote:Sve deset samo nikad mi dosta p...e
Ma da je od govanaHAVANA wrote:Namazi je feferonom,prisjesce ti.walter kurtz wrote:Sve deset samo nikad mi dosta p...e