politika puna sir olivera: cijena? sitnica ....
i brojeva 1, sive eminencije koja povlaci konce kako da niskointiligetni demokratski izabrani likovi plesu
a ti nas'o alana
uglavnomja wrote:pun forum grunfova, onaj hm 2001 prednjaci sa: samo sda, u jedinstvu je snaga ...
politika puna sir olivera: cijena? sitnica ....
i brojeva 1, sive eminencije koja povlaci konce kako da niskointiligetni demokratski izabrani likovi plesu
a ti nas'o alana
bojim se da je kolega HAVANA ipak br. 1Drvosjeca iz Dejcica wrote:E čuj ja Br.1...Od danas mijenjam avatar.
![]()
realno tesko je ili nemoguce naci osobu koja i fizicki i psihicki odgovara nekom liku iz stripa.Mentalna Higijena wrote:jebote okrenuše temu sami sebe poistovjećuju sa alan ford likovima
Jest vala,.. u stvarnosti mi samo dva lika odgovaraju a to su Debeli Sef=Dodik i Bob Rock=Radoncic.uglavnomja wrote:realno tesko je ili nemoguce naci osobu koja i fizicki i psihicki odgovara nekom liku iz stripa.Mentalna Higijena wrote:jebote okrenuše temu sami sebe poistovjećuju sa alan ford likovima
ali zato dojam koji ostavljaju forumski likovi bez "izgleda" daje mogucnosti da zamislimo svasta fokusirajuci se na izjave

nefić = brock.SkyLimit wrote:Mene sve nelogičnosti tokom istrage ubistva rahmetli Dženana Memića podsjećaju na istrage iz Alan Forda, gdje se čini da je pravi krivac očito neko sa jakom zaleđinom u vlasti i da pod svaku cijenu ne smije on u zazvor.
Inspektor Brock(dok briše znoj za čela): Porodica i javnost vrše pritisak u medijima, organizuju proteste...ne možemo više ovako.
Tri gradska oca(Tri svinje): Pa radite svoj posao, dragi Brock. Ponudite im žrtveno janje. Nafatajte kakvih nesretnika koji će nakon odvaljivanja bubrega još i biti sretni da priznaju. Uostalom, "On" će biti sretan i da izdašno financijski nagradi njihove porodice.
Press konferencija za medije:
Inspektor Brock: Želim obavjestiti javnost da smo u odlučnoj istrazi i akciji uhapsili osumnjičene i oni su već priznali krivicu. Utvrdili smo da su oni žrtvu pregazili kombijem.
Policajac do njega(suflira mu na uho): Ali gospodine, žrtva je ubijena palicom.
Inspektor Brock: Hmm...da ovaj, nakon što su ga pregazili izašli su i nastavili ga udarati palicama.
Argh umiremJThomas wrote:nefić = brock.SkyLimit wrote:Mene sve nelogičnosti tokom istrage ubistva rahmetli Dženana Memića podsjećaju na istrage iz Alan Forda, gdje se čini da je pravi krivac očito neko sa jakom zaleđinom u vlasti i da pod svaku cijenu ne smije on u zazvor.
Inspektor Brock(dok briše znoj za čela): Porodica i javnost vrše pritisak u medijima, organizuju proteste...ne možemo više ovako.
Tri gradska oca(Tri svinje): Pa radite svoj posao, dragi Brock. Ponudite im žrtveno janje. Nafatajte kakvih nesretnika koji će nakon odvaljivanja bubrega još i biti sretni da priznaju. Uostalom, "On" će biti sretan i da izdašno financijski nagradi njihove porodice.
Press konferencija za medije:
Inspektor Brock: Želim obavjestiti javnost da smo u odlučnoj istrazi i akciji uhapsili osumnjičene i oni su već priznali krivicu. Utvrdili smo da su oni žrtvu pregazili kombijem.
Policajac do njega(suflira mu na uho): Ali gospodine, žrtva je ubijena palicom.
Inspektor Brock: Hmm...da ovaj, nakon što su ga pregazili izašli su i nastavili ga udarati palicama.
živa istina. mi živimo komični strip.
Samo probaj,tuzit cu te.Drvosjeca iz Dejcica wrote:E čuj ja Br.1...Od danas mijenjam avatar.
![]()
Oj,kljucaj temu.Imamo pobjednika.Raigor Stonehoof wrote:Prva asocijacija:
šćepo.Raigor Stonehoof wrote:Ima i onaj sto je fakat baziran na stvarnoj licnosti