Transplantacija kose
Moderator: anex
- saiks
#1 Transplantacija kose
Ajmo celavci
Da li je netko isao na transplantaciju kose i gdje. Kako ste zadovoljni?
Da li je netko isao na transplantaciju kose i gdje. Kako ste zadovoljni?
- Dr.medicine
#2 Re: Transplantacija kose
otišao kao Deen, vratio se kao kelly familly
ja cu ti samo postaviti slijedece pitanje?
smatraš li da eto ovaj gore spomenuti ćelavac i ostali koji imaju love, sv.glumci itd ne bi presađivali da je to efikasno. imas efikasnu metodu hair replacment-pogledaj na youtube. zaljepiš tupe/periku, a s kojom se kupaš i nakon mjesec ides frizeru na šišanje, pranje itd. samo ne znam koliko je zdravo ono ljepilo kojim ti zaljepe bujnu kosu
smatraš li da eto ovaj gore spomenuti ćelavac i ostali koji imaju love, sv.glumci itd ne bi presađivali da je to efikasno. imas efikasnu metodu hair replacment-pogledaj na youtube. zaljepiš tupe/periku, a s kojom se kupaš i nakon mjesec ides frizeru na šišanje, pranje itd. samo ne znam koliko je zdravo ono ljepilo kojim ti zaljepe bujnu kosu
- saiks
#3 Re: Transplantacija kose
pogledaj fudbalera rooneya pa postavi isto pitanjeDr.medicine wrote:otišao kao Deen, vratio se kao kelly familly![]()
- kr0 0ss
#4 Re: Transplantacija kose
Ovo je škakljiva tema i teško će ko i da prizna. Isto ti i kada pitaš curu da li si ugradila silikone? Ne nisam, sve je prirodno.
- SpecialOffer
#5 Re: Transplantacija kose
Pa bas kod Runija nije nesto uspjelo a ima para, pa ti sad kontaj.saiks wrote:pogledaj fudbalera rooneya pa postavi isto pitanjeDr.medicine wrote:otišao kao Deen, vratio se kao kelly familly![]()
- TAFKAP
#6 Re: Transplantacija kose
Pogledaj Kloppa koji je si "napuho" zaliske 
- Dr.medicine
#7 Re: Transplantacija kose
od chele do eba..a u dva koraka
- saiks
#8 Re: Transplantacija kose
hahaDr.medicine wrote:od chele do eba..a u dva koraka![]()
i u toku sexa te pocupa za kosu,ups sta je ovo
- Dr.medicine
#9 Re: Transplantacija kose
i kažeš joj : jesi ti bona žensko il Hulksaiks wrote:hahaDr.medicine wrote:od chele do eba..a u dva koraka![]()
- kr0 0ss
#10 Re: Transplantacija kose
Ovo nije transpatacija kose :-(saiks wrote:hahaDr.medicine wrote:od chele do eba..a u dva koraka![]()
Koliko je ipak bolje kada imas kosu .... mladji izgledaš
John Travolta nosi toupet
- Donnie Smith
#11 Re: Transplantacija kose
Koliko ja znam, to ne postoji. Prič'o nam jedan lik, mrtav ozbiljan, a ćelav
bio u Čikagu i neko ga odvede na transplantaciju kose. To se samo tako zove. Paprena cijena, a ustvari ti nešto lijepe na glavu. Živ kasnije to ne možeš skinuti, otpada samo u intervalima, na insana ličiš samo prva dva-tri dana.

- kr0 0ss
#12 Re: Transplantacija kose
Da postoji!!!! Uzimaju ti dlake sa strane ili vrata i usadjuju ( ubadaju ) gdje ih nema. U stvari to je operacija i ne garantuju za 100 postotni uspjeh. Može da ti primi a može da ti ne primi (?!?) Zamisli isto kao luk u tvom vrtu 
- Partijaner
#13 Re: Transplantacija kose
Najbolja je FUE metoda, pogledaj malo na youtube kako se to radi.
- kr0 0ss
#14 Re: RE: Re: Transplantacija kose
Da, na to sam i mislioPartijaner wrote:Najbolja je FUE metoda, pogledaj malo na youtube kako se to radi.

Izgleda baš brutalno. Ali poslije imaš bujnu grivu