mišljenja, razlike i prednosti, nove mogućnosti, game modes i sve ostalo
Moderator: Benq

Ma brate... Realno, nema tu neke dilemeavaks wrote:Ove godine nas vadi ova tema![]()
Inače ona oniljena bude pretrpana i uvijek fajt pristalica jedne i druge hehe...
to zahvali pokemonima,jebe se raji za fifu i pes pored njihavaks wrote:Ove godine nas vadi ova tema![]()
Inače ona oniljena bude pretrpana i uvijek fajt pristalica jedne i druge hehe...
Dabome PES je PESfebo_acm wrote:Ma brate... Realno, nema tu neke dilemeavaks wrote:Ove godine nas vadi ova tema![]()
Inače ona oniljena bude pretrpana i uvijek fajt pristalica jedne i druge hehe...![]()
![]()
Imas online modove regularno protiv drugih igraca...aditon wrote:PES, ali čisto navika. FIFA se u mojim krugovima nikad nije igrala. Što se same igre tiče, ja PES igram isključivo 1 na 1 s protivnikom od krvi i mesa. Nikad nisam niti ću "prelaziti" PES/FIFU ili igrati neke od modova unutar same igre.
Ovakvi traileri su bili i na iss2weltschmertz wrote:
Evo ga friško sa GamesCom-a
Kako kome drug. Ja igram i PES i FIFU već duži niz godina i svake godine probam i jednu i drugu igru i onda se odlučim. PES 13 je bio vrh, poslije su jeli govna u KONAMI-u, ali mi je 16 popravljena itekako. Od 17 očekujem najviše.Vertig0 wrote:Ma sa PES-om uvijek ista prica. Sve neka velika ocekivanja a na kraju nije to to. Fifa je preuzela primat posljednjih 7-8 godina.
Apsolutno. Ok, možda ne baš 7-8 godina, ali čini mi se da je Fifa od 11 ili 12 preuzela primat.Vertig0 wrote:Ma sa PES-om uvijek ista prica. Sve neka velika ocekivanja a na kraju nije to to. Fifa je preuzela primat posljednjih 7-8 godina.
Ja igram na PS4. Uspio sam ove godine dogurati na 50. mjesto na listi igraca myClub u moru čitera, laggera i ostalih prevaranata, ali nemam snage da isto radim opet. U FIFI cu ove godine biti pocetnik, ali jednom se mora prelomiti.febo_acm wrote:za pc su najavili losiji port... tako da ne vrijedi ni razmisljati o pesu... na konzolama mozda i pridju fifi