samo za one koji razumiju engleski
mnogo sam pisao o ovoj temi na religiji ali sto bi da me ganjaju bakljama i vilama po selu ,ne treba mi to ,smjesno je kako jest vec ionako
malo je dugo ali moze se u prekidima gledati i znanje pogotovo za ljude koji tragaju za znanjem je enormno.
moj tragicni zakljucak nakon sto sam sam prosao kroz "vatrenu furunu" je da se ovo znanje nikad nece pihvatiti u cjelosti i prikazati to tako da ljudski mozak moze da razumije dekodiranu kriptografiju.Mi svoju djecu naprimjer iniciramo bacajuci ofarbana jaja na livadu i onda nastaje opsti haos sa roditeljima i djecom ,ko ce vise jaja skupit.Ljudi to rade a ne znaju zasto to rade(ta slika koja se redovno desava i ponavlja u americi s roditeljima i djecom za uskrs je ujedno i stanje u kojem je cijeli svijet)
potraga za svetim gralom ,alternativni naziv teme
A vi - Pomazanje koje primiste od njega u vama ostaje i ne treba da vas itko poučava. Nego njegovo vas Pomazanje uči o svemu, a istinito je i nije laž, pa kao što vas je ono naučilo, ostanite u Njemu.
1 Ivan 2:27
But the anointing which ye have received of him abideth in you, and ye need not that any man teach you: but as the same anointing teacheth you of all things, and is truth, and is no lie, and even as it hath taught you, ye shall abide in him
1 John 2:27