TURBINA
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Mirzareli
#1 TURBINA
Interseuje me sta je bolje,isplatnije i dugovjecnije reparirat postojecu turbinu ili kupiti polovno toliko koliko ocuvanu na auto otpadu ? Da li je imao iko iskustava sa ovim problemom i kako ga je rijesio i kakvi su sami rezultati ?* Ja imam golfa 5 1,9 TDI sa ovim problemom,ali interesuje me opcenito iskustva clanova nevezano koja je marka atomobila u pitanju. Jer ova moja izgleda je prosvirala i moram se bacit cim prije na rjesavanje problema iste..

-
530i
#2 Re: TURBINA
Svak normalan reparira turbine.
Sad gdje...to je već pitanje oko kog su se lomila koplja.
Moj rođak je turbinu poslao za Užice prije desetak dana i korektno urađeno, čini mi se da reče 700 maraka sa zamjenom.
Moj rođak je turbinu poslao za Užice prije desetak dana i korektno urađeno, čini mi se da reče 700 maraka sa zamjenom.
- Mirzareli
#3 Re: TURBINA
DA Li kod nas u BiH ima neko kvalitetan.da radi ? Znam da u Izicama to dobro rade...Zna li neko kako radi reparacija strong Zenica ?530i wrote:Svak normalan reparira turbine.
- amar1994
#4 Re: TURBINA
najbolja je nova, ali je skupa ko djavo

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#5 Re: TURBINA
Kupio peticu, i odma turbina rikavela?!Mirzareli wrote:Interseuje me sta je bolje,isplatnije i dugovjecnije reparirat postojecu turbinu ili kupiti polovno toliko koliko ocuvanu na auto otpadu ? Da li je imao iko iskustava sa ovim problemom i kako ga je rijesio i kakvi su sami rezultati ?* Ja imam golfa 5 1,9 TDI sa ovim problemom,ali interesuje me opcenito iskustva clanova nevezano koja je marka atomobila u pitanju. Jer ova moja izgleda je prosvirala i moram se bacit cim prije na rjesavanje problema iste..![]()
![]()
- commendatore
#6 Re: TURBINA
konektovan wrote:Kupio peticu, i odma turbina rikavela?!Mirzareli wrote:Interseuje me sta je bolje,isplatnije i dugovjecnije reparirat postojecu turbinu ili kupiti polovno toliko koliko ocuvanu na auto otpadu ? Da li je imao iko iskustava sa ovim problemom i kako ga je rijesio i kakvi su sami rezultati ?* Ja imam golfa 5 1,9 TDI sa ovim problemom,ali interesuje me opcenito iskustva clanova nevezano koja je marka atomobila u pitanju. Jer ova moja izgleda je prosvirala i moram se bacit cim prije na rjesavanje problema iste..![]()
![]()
a cojek se vodio onom da je Golf V beton - nepokvarljiv - zajeban 66kw nenadjebiv
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#7 Re: TURBINA
Trazenje "dobre" turbine po otpadima bih shvatio u slucaju da auto vrijedi 2-3k KM,pa neko nece da se zavaljuje,ali na Golfu V je to van svake pameti.
Pravac Uzice.
Pravac Uzice.
- konektovan
#8 Re: TURBINA
Ja sam taj problem rijesio, tako, sto nísam kupio golfa v.Mirzareli wrote:Interseuje me sta je bolje,isplatnije i dugovjecnije reparirat postojecu turbinu ili kupiti polovno toliko koliko ocuvanu na auto otpadu ? Da li je imao iko iskustava sa ovim problemom i kako ga je rijesio i kakvi su sami rezultati ?* Ja imam golfa 5 1,9 TDI sa ovim problemom,ali interesuje me opcenito iskustva clanova nevezano koja je marka atomobila u pitanju. Jer ova moja izgleda je prosvirala i moram se bacit cim prije na rjesavanje problema iste..![]()
![]()
- Mirzareli
#9 Re: TURBINA
Pa recimo da mi je uvalio lik,nije ona doslovno riknula,ali trosi ulje i moze se jos malo na njo vozat.konektovan wrote:Kupio peticu, i odma turbina rikavela?!Mirzareli wrote:Interseuje me sta je bolje,isplatnije i dugovjecnije reparirat postojecu turbinu ili kupiti polovno toliko koliko ocuvanu na auto otpadu ? Da li je imao iko iskustava sa ovim problemom i kako ga je rijesio i kakvi su sami rezultati ?* Ja imam golfa 5 1,9 TDI sa ovim problemom,ali interesuje me opcenito iskustva clanova nevezano koja je marka atomobila u pitanju. Jer ova moja izgleda je prosvirala i moram se bacit cim prije na rjesavanje problema iste..![]()
![]()
- Mirzareli
#10 Re: TURBINA
mali_milojica wrote:Trazenje "dobre" turbine po otpadima bih shvatio u slucaju da auto vrijedi 2-3k KM,pa neko nece da se zavaljuje,ali na Golfu V je to van svake pameti.
Pravac Uzice.
De mi Bogati stranicu ili mail adresu tog servisa u Uzicama da vidim kako se s njima mogu dogovorit kako da je posaljem i tako to ?
-
samo pozitiva
#12 Re: TURBINA
https://www.google.ba/webhp?hl=hr#hl=hr ... bine+uziceMirzareli wrote:mali_milojica wrote:Trazenje "dobre" turbine po otpadima bih shvatio u slucaju da auto vrijedi 2-3k KM,pa neko nece da se zavaljuje,ali na Golfu V je to van svake pameti.
Pravac Uzice.
De mi Bogati stranicu ili mail adresu tog servisa u Uzicama da vidim kako se s njima mogu dogovorit kako da je posaljem i tako to ?
http://forum.klix.ba/turbo-servis-uzice ... 54534.html
- konektovan
#13 Re: TURBINA
Ne prizivaj ga, plizz.insomnia78 wrote:Ima co'ek u Bjeljini
JA NERAZUMIJEM ZASTO U UZICE SALJETE A U BIJELJINI U MENE COJEK RADI 125 TURBINA DOSAD NIKAD NIKAKVIH PROBLEMA JA STVARNO NERAZUMIJEM ZASTO DA IDETE TAMO KAD SE SVE MOZE RIJESITI VAMO!!!!
- drndalo
#14 Re: TURBINA
Ne zelim biti jezicki puritanac, ali ako se ne zjbvs, hajmo nauciti da se ispravno kaze "u Užicu", a ne "u Užicama"...Mirzareli wrote:mali_milojica wrote:Trazenje "dobre" turbine po otpadima bih shvatio u slucaju da auto vrijedi 2-3k KM,pa neko nece da se zavaljuje,ali na Golfu V je to van svake pameti.
Pravac Uzice.
-
srki98
#15 Re: TURBINA
Kad je vec tema o turbini zanima me misljenje da li je moguce da auto (mercedes e320 v6 2007g dizel) izgubi snagu zbog senzora pritiska turbine (bar su mi tako rekli da je to) desava se ako se vozim par kilometara lagano jednim gasom i stisnem u pod on samo zatrza i nece da vuce jedva da navuce 80-90km/h i stanem samo pogasim i upalim auto sve normalno. Hvala unaprijed