Predavanja drzi ruski akademik, general Konstantin Pavlovic Petrov, absolutno vrijedi pogledati, pogotovu ovi kojima je facebook jedino sta citaju u zadnjih 10 godina.
evo link na za mene najinteresantniji dio a vrijedi pogledati sve dijelove.
Y O U T U B E
Tajne upravljanja covjecanstvom
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Smail Aga Cengic
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: Tajne upravljanja covjecanstvom
ruski akademik buhahahaha
ma bjaži
ma bjaži
- seln
#3 Re: Tajne upravljanja covjecanstvom
To mu dodje nesto kao predsjednik arapskog komiteta za ljudska prava.japin_mutapi wrote:ruski akademik buhahahaha
ma bjaži
- cyprus
#4 Re: Tajne upravljanja covjecanstvom
Jebo mater kako se za youtube prevode na naš jezik samo ovi neki 'alternativni' i vjerski klipovi... Nešto što bi čovjeku od stvarne koristi bilo - jok... Zato znam, čim vidim BHS titlove, preskačem video 
- irac300
#5 Re: Tajne upravljanja covjecanstvom
Slažem se. Koliko ima kvalitetnih dokumentaraca, a prijevoda ni za lijeka. Al' zato za ove budalaštine, na svakom mogućem jeziku, samo reci.cyprus wrote:Jebo mater kako se za youtube prevode na naš jezik samo ovi neki 'alternativni' i vjerski klipovi... Nešto što bi čovjeku od stvarne koristi bilo - jok... Zato znam, čim vidim BHS titlove, preskačem video
- asurbanipal
#6 Re: Tajne upravljanja covjecanstvom
irac300 wrote:Slažem se. Koliko ima kvalitetnih dokumentaraca, a prijevoda ni za lijeka. Al' zato za ove budalaštine, na svakom mogućem jeziku, samo reci.cyprus wrote:Jebo mater kako se za youtube prevode na naš jezik samo ovi neki 'alternativni' i vjerski klipovi... Nešto što bi čovjeku od stvarne koristi bilo - jok... Zato znam, čim vidim BHS titlove, preskačem video
Neka neko prevede nešto od Degrassea, osevabit će se...
- Smail Aga Cengic
#7 Re: Tajne upravljanja covjecanstvom
Pogledajte o cemu se prica, kratkovidi skorojevici...
- walter kurtz
#8 Re: Tajne upravljanja covjecanstvom
Razumijemo se ja ti ne skidam alu foliju sa glaveSmail Aga Cengic wrote:Pogledajte o cemu se prica, kratkovidi skorojevici...