ukratko imam problem konekcijom na facebook messenger. Često se desi da se poruke ne pošalju i u vrhu stoji žuta statusna traka "waiting for connection" ili "connecting"( pogledajte sliku u prilogu http://i.imgur.com/aWMmXhk.jpg) iako imam internet na mobitelu, otvara stranice normalno. Taj problem se javlja i kod WIFI i mobilnog interneta.
Pri tom naravno ne mogu niti primiti niti poslati bilo kakvu poruku. Problem se otkloni kada izađem iz aplikacije i uklonim je iz otvorenih aplikacija i ponovo uđem...tada se konektuje i dođu sve poruke odjednom... opet nakon 15 ak minuta pojavi se "waiting for connection" ... i tajac nerviranje iznova
Drugi problem je s viberom...poruke ne dolaze dok god ne otvorim viber aplikaciju, npr. neko mi je poslao poruku prije 2 sata, i tek kada otvorim viber stiže poruka iako sam svo vrijeme na mreži...
Dakle očito je problem sa nekim network driverom ili šta li već...sumnjam da je problem sa messengerom jer i viber ima problem sa konekcijom. Ponavljam ostalo sve piči normalno, youtube, stranice, surfanje itd...
NEka ideja ????
OS na mobitelu je : android kitkat 4.4.2.