Rikno Tolimir
- Ljakan
#1 Rikno Tolimir
SMRT U HAGU: Preminuo general VRS Zdravko Tolimir.
HAG - General VRS Zdravko Tolimir preminuo je noćas u pritvoru Haškog tribunala.
Okolnosti smrti generala Tolimira nisu saopštene.
General Zdravko Tolimir uhapšen je 30. juna 2007. godine u Republici Srpskoj u blizini granice sa Srbijom
Haški tribunal osudio je krajem 2012. generala Vojske Republike Srpske Zdrava Tolimira na doživotni zatvor, proglasivši ga krivim za dešavanja u Srebrenici u leto 1995.
HAG - General VRS Zdravko Tolimir preminuo je noćas u pritvoru Haškog tribunala.
Okolnosti smrti generala Tolimira nisu saopštene.
General Zdravko Tolimir uhapšen je 30. juna 2007. godine u Republici Srpskoj u blizini granice sa Srbijom
Haški tribunal osudio je krajem 2012. generala Vojske Republike Srpske Zdrava Tolimira na doživotni zatvor, proglasivši ga krivim za dešavanja u Srebrenici u leto 1995.
-
almir90
#3 Re: Rikno Tolimir
Šteta, ovakvi zločinci trebaju da živi truhnu makar dvadeset godina.
E, jesam fašista.
E, jesam fašista.
-
breuer
#4 Re: Rikno Tolimir
Mnogo je važnija presuda njemu i bilo kojem zločincu jer je veoma bitna za utvrđivanje istine i bolju budućnost. On kao komad mesa nije toliko ni bitan.almir90 wrote:Šteta, ovakvi zločinci trebaju da živi truhnu makar dvadeset godina.
E, jesam fašista.
-
almir90
#5 Re: Rikno Tolimir
Znam je sve to, presude jesu najvažnije. Ali ipak je veća satisfakcija da ovakvi žive dugo i bolesno.
- animus
#6 Re: Rikno Tolimir
Da mu Bog dušu muči beskrajno dugo. Odsluzio je dozivotnu kaznu zatvora ali to nije dovoljno za takve zvijeri.
-
AzerVisoko
#7 Re: Rikno Tolimir
Nazalost ovakvi zive u komfortu po skandinavskim zatvorima. Bitna je presuda.almir90 wrote:Znam je sve to, presude jesu najvažnije. Ali ipak je veća satisfakcija da ovakvi žive dugo i bolesno.
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#8 Re: Rikno Tolimir
jebaji ga, ja i zaboravio da je postojao ikad
-
dezurni_ucenik
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#11 Re: Rikno Tolimir
pa kad prije na wikiju ubaciše...
od čega je bolovao?
od čega je bolovao?
- GeeTnT
#12 Re: Rikno Tolimir
..od kletvi...Black swan wrote:pa kad prije na wikiju ubaciše...
od čega je bolovao?
- cyprus
#13 Re: Rikno Tolimir
Ne radujem se ničijoj smrti, ali izražavam nadu da je pseto posljednje godine provelo u mukama... I žaljenje ako nije...
- Danguba
#14 Re: Rikno Tolimir
Jos jedan krep'o.
-
breuer
#15 Re: Rikno Tolimir
AL fazon je što njegova smrt nije politička tema i nema šta tražiti na ovom podforumu.
Dokaz njegove krivice već da.
Dokaz njegove krivice već da.
- Gojeni H
#17 Re: Rikno Tolimir
+1House wrote:teška mu zemlja bila
- muha_sa
#19 Re: Rikno Tolimir
kad je dan žalosti u genocidnoj tvorevini 
-
Ispravna12
#20 Re: Rikno Tolimir
Ma oni u zatvoru zive bolje i u vecem rahatluku nego pola ljudi kod nas u svojim domovima...almir90 wrote:Znam je sve to, presude jesu najvažnije. Ali ipak je veća satisfakcija da ovakvi žive dugo i bolesno.
-
almir90
#21 Re: Rikno Tolimir
Šta je ovo nema nam bratje sa sranjaluka foruma, šteta. 
- muha_sa
#22 Re: Rikno Tolimir
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/u- ... ko-tolimir
Dodik: Tolimir bio patriot
Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik uputio je telegram saučešća povodom smrti generala Vojske Republike Srpske Zdravka Tolimira.
Dodik u telegramu navodi da je "sa žaljenjem primio vijest o smrti Tolimira“.
"General Tolimir kao patriota i visoki vojni starješina dao je veliki doprinos u Odbrambeno-otadžbinskom ratu i ostaće u trajnom sjećanju u narodu i Vojsci Republike Srpske. Ovo je veliki gubitak ne samo za porodicu i prijatelje nego i za sav srpski narod. Iskreno saosjećajući u bolu koji vas je zadesio, upućujem vam izraze mog najdubljeg saučešća", navedeno je u pismu predsjednika RS-a.
Premijerka RS-a Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća porodici Tolimira i Boračkoj organizaciji Republike Srpske.
Cvijanović je istakla da je odlazak generala Tolimira veliki gubitak za porodicu, ali i za sav srpski narod, te da je sa žalošću primila vijest o njegovoj smrti, prenosi Srna.
ponos i dika
Dodik: Tolimir bio patriot
Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik uputio je telegram saučešća povodom smrti generala Vojske Republike Srpske Zdravka Tolimira.
Dodik u telegramu navodi da je "sa žaljenjem primio vijest o smrti Tolimira“.
"General Tolimir kao patriota i visoki vojni starješina dao je veliki doprinos u Odbrambeno-otadžbinskom ratu i ostaće u trajnom sjećanju u narodu i Vojsci Republike Srpske. Ovo je veliki gubitak ne samo za porodicu i prijatelje nego i za sav srpski narod. Iskreno saosjećajući u bolu koji vas je zadesio, upućujem vam izraze mog najdubljeg saučešća", navedeno je u pismu predsjednika RS-a.
Premijerka RS-a Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća porodici Tolimira i Boračkoj organizaciji Republike Srpske.
Cvijanović je istakla da je odlazak generala Tolimira veliki gubitak za porodicu, ali i za sav srpski narod, te da je sa žalošću primila vijest o njegovoj smrti, prenosi Srna.
ponos i dika
- mayab
#23 Re: Rikno Tolimir
Bitno je da je liku bilo presudjeno za zlodjela....što se mene tiče jedan zločinac manje da troši dragocjeni kis(eon)ik normalnim ljudima ove planete....
-
julisiz es grant
#24 Re: Rikno Tolimir
Pomalo se osipa vojni vrh VRS iz rata. Zaboravio sam da je i Gvero krepo nedavno.
Samo još da đeneral dočeka presudu, pa nek' crkne sutra odmah, što se mene tiče. Al nek se prvo malo napati.
Samo još da đeneral dočeka presudu, pa nek' crkne sutra odmah, što se mene tiče. Al nek se prvo malo napati.
- Smail Aga Cengic
#25 Re: Rikno Tolimir
Pored naseg Muslimovica jedan od najperspektivnijih oficira KOS-a...pa vi vidite s kim je saradjivao covjek kojeg stite izetbegovici vec 25 godina...a ovog sto se tice, nek je crko, vazno je da je osudjen, a on vise nije vazan...treba vidjeti gdje mu je grob pa ici redovno se popi.sati po njemu.