Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
...tako je prince...navijamo za nigeriju...jos dresovi zeleni
...kazu da je poznati boem Munib.U prod'o utakmicu ...za vikend provod na Ibizi ...
...ko ne bi:D ...
Edine umjesto "momcad " trebo si stavit ekipa,tim,sastav...
Kad igraju ovi naši paćenici protiv Španije?
A što se tiče Rahimića - ma ne bi njima mogo pomoć Ronaldo, a ne Rahimić Ima Španija da ih razbije ko beba zvečku, samo da se ne osramote s jedno 6-0
Kakav pesimizam, to je realnost!
Pa ti majmuni nisu zaslužili da upalim tv da ih gledam kad bude utakmica, ne kamoli da putujem za Španiju
I ja sam bio optimista godinama, al ovo je ba realnost - pričat o pobjedi nad Španijom u po Valencije je ravno zvjezdanim stazama
Nismo ih uspjeli sredit u Zenici gdje nikad ni od kog se nije izgubilo i dok nam je još moral bio na nivou. Nismo uspjeli dobit Litvance u po Sarajeva, a da ne govorim o onom cirkusu u Belgiji
I sad nešto očekivat
treba prvo pobijediti san marino jer ipak je to najtezi protivnik za nas. pogledajte koliko smo dali golova u grupi. nesto vise od san marina. mislim da san marino ima sansu da nas dobije jer igraju kuci. umjesto da baka proba nesto vise igraca iz nase lige ma kakvi oni igraci bili on stavlj aovu reprezentaciju sto je ukaljala ugled bih u svijetu . SRAMOTNO OD BAKE. nadam se da ce san marino pobijediti a baka dobiti nogu.
pa jeste li vidjeli koga je sve zovno po hajduka i po zapadne hercegovine sve sami igraci do igraca . a nije pozvao muratovica pa i skoru koji su igrali sasvim solidno u austriji ovu sezonu. i sad se sjetio rahimica. ja se ne bi odazvao da sam na njegovom mjestu.
protiv spanije samo moze jedno da bude ,koliko ce biti golova u nasoj mrezi.
Moreamo se nadati na nekih pet minuta srece i uz mnogo valjanja i prekida 5-6 zutih kartona a ako treba i crvenih i nekako izvuc povoljan rezultat.Samo da se nebrukaju a ko zna mozda i bude gusto 0:2