Preporučite autoservis u Sa
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- cadburry
#1 Preporučite autoservis u Sa
Prelistao sam nekoliko stranica i nisam uspio naći da tema već postoji. Ako postoji, nek admini ključaju.
Uglavnom, trebao bih uraditi mali servis na Hyundaijevom autu. Da li da idem u jedan od ovlaštenih servisa (npr. Billy) ili da tražim auto servis "opšteg usmjerenja"? Kakve su razlike u cijeni? Kakve su razlike u kvaliteti? Imate li vi neki autoservis za preporučiti? Ja bih tu uradio sad mali servis i tu bih "otvorio zdravstveni karton" autu.
Neki mi preporučuju F1 u Hrasnom. Oni su se primarno bavili gumama, ali su se u zadnjih nekoliko godina proširili i na sve ostalo vezano za auto. Imate li iskustva sa njima?
Uglavnom, trebao bih uraditi mali servis na Hyundaijevom autu. Da li da idem u jedan od ovlaštenih servisa (npr. Billy) ili da tražim auto servis "opšteg usmjerenja"? Kakve su razlike u cijeni? Kakve su razlike u kvaliteti? Imate li vi neki autoservis za preporučiti? Ja bih tu uradio sad mali servis i tu bih "otvorio zdravstveni karton" autu.
Neki mi preporučuju F1 u Hrasnom. Oni su se primarno bavili gumama, ali su se u zadnjih nekoliko godina proširili i na sve ostalo vezano za auto. Imate li iskustva sa njima?
- drndalo
#2 Re: Preporučite autoservis u Sa
Mali servis ? Ulje, filteri ?
- amar1994
-
strucnjak_kofol
#4 Re: Preporučite autoservis u Sa
Ja sam na Kiji mjenjao filtere i ulje kod Sandora, ,imaju sve na stanju,.preporucujem,jeftinije dosta nego u ovlastenom
- holowey
#5 Re: Preporučite autoservis u Sa
dzafko, kod pekare as...
-
dgL_
#6 Re: Preporučite autoservis u Sa
jes jes, cesce je u motorexu nego u radnji...holowey wrote:dzafko, kod pekare as...
-
mahalas505
#7 Re: Preporučite autoservis u Sa
To sto tebi treba trenutno trebalo bi da moze uraditi svaki majstor. Vidi sa ovim @bitanga_sa_otesa , kazu jos se nije uobrazio
.
p.s
Bitanga imas ti kakvo ime za servis ili da uvedemo kakvu anketu kako bi se trebao zvati
?
p.s
Bitanga imas ti kakvo ime za servis ili da uvedemo kakvu anketu kako bi se trebao zvati
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#8 Re: Preporučite autoservis u Sa
ma nemam ja pojma
- holowey
#9 Re: Preporučite autoservis u Sa
ima deal za dijelove pa me jeftinije dodje kad mi on kupi nego kad sam tamo odem, a onaj celo kod njega radi jos od vremena kad je imao kosu pa u njega imam povjerenja kao i u gazdudgL_ wrote:jes jes, cesce je u motorexu nego u radnji...holowey wrote:dzafko, kod pekare as...
- Ned071
#10 Re: Preporučite autoservis u Sa
Ih tersubitanga_sa_otesa wrote:ma nemam ja pojma
- sparky
#11 Re: Preporučite autoservis u Sa
DM Motorsportmahalas505 wrote:To sto tebi treba trenutno trebalo bi da moze uraditi svaki majstor. Vidi sa ovim @bitanga_sa_otesa , kazu jos se nije uobrazio.
p.s
Bitanga imas ti kakvo ime za servis ili da uvedemo kakvu anketu kako bi se trebao zvati?
- Bakir1
#12 Re: Preporučite autoservis u Sa
rascipavacsparky wrote:DM Motorsportmahalas505 wrote:To sto tebi treba trenutno trebalo bi da moze uraditi svaki majstor. Vidi sa ovim @bitanga_sa_otesa , kazu jos se nije uobrazio.
p.s
Bitanga imas ti kakvo ime za servis ili da uvedemo kakvu anketu kako bi se trebao zvati?
-
maxell_sarajevo
#13 Re: Preporučite autoservis u Sa
holowey wrote:dzafko, kod pekare as...
I moja preporuka za Džafka
Kod njega servisiram vozilo od 2010-te, isti radnici, jeftin, na vrijeme odradi, a za dijelove ako nesto treba posalje te ili u Motorex ili u radnju u koju ti želiš.Pošto vozim Fabiju kupujem dijelove u škodinoj radnji na Grbavici.
Nedavno mi mjenjao pakne i zamolim ga da mi pogleda prednji trap i treba li nesto popravljati, sve pregledao i kaze "nema problema sve je uredu", neki drugi majstor bi vidio sebi priliku i rekao da treba mjenjati kugle, krajnice, amortizere...
- Sodom1
#14 Re: Preporučite autoservis u Sa
U pravilu ovo ne bi trebalo da postoji jer ako nadje sta fino te uzme za ruku i pokaze vidi ovo drug ´zvace ti ´´maxell_sarajevo wrote:holowey wrote:dzafko, kod pekare as...![]()
I moja preporuka za Džafka![]()
Kod njega servisiram vozilo od 2010-te, isti radnici, jeftin, na vrijeme odradi, a za dijelove ako nesto treba posalje te ili u Motorex ili u radnju u koju ti želiš.Pošto vozim Fabiju kupujem dijelove u škodinoj radnji na Grbavici.
Nedavno mi mjenjao pakne i zamolim ga da mi pogleda prednji trap i treba li nesto popravljati, sve pregledao i kaze "nema problema sve je uredu", neki drugi majstor bi vidio sebi priliku i rekao da treba mjenjati kugle, krajnice, amortizere...
Meni je tako jedan povrsno pregledao kaze sve super , reko tu meni nesto ne stima, ja kod drugog majstora i vidim obe krajnice rade doduse sitno mrvica ali imaju lufta
-
strucnjak_kofol
#15 Re: Preporučite autoservis u Sa
ma problem je sto vecina majstora nece da rade ,mrsko im zapeknut saraf odvrnuti i slicno, radije bi nesto lake ruke da se ne mora plaho znojiti ....
-
pipi-duga-carapa
#16 Re: Preporučite autoservis u Sa
Automacher servis, stručni i sve provjere. Preporuka