Preporučite autoservis u Sa

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
cadburry

#1 Preporučite autoservis u Sa

Post by cadburry »

Prelistao sam nekoliko stranica i nisam uspio naći da tema već postoji. Ako postoji, nek admini ključaju.

Uglavnom, trebao bih uraditi mali servis na Hyundaijevom autu. Da li da idem u jedan od ovlaštenih servisa (npr. Billy) ili da tražim auto servis "opšteg usmjerenja"? Kakve su razlike u cijeni? Kakve su razlike u kvaliteti? Imate li vi neki autoservis za preporučiti? Ja bih tu uradio sad mali servis i tu bih "otvorio zdravstveni karton" autu.

Neki mi preporučuju F1 u Hrasnom. Oni su se primarno bavili gumama, ali su se u zadnjih nekoliko godina proširili i na sve ostalo vezano za auto. Imate li iskustva sa njima?
drndalo

#2 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by drndalo »

Mali servis ? Ulje, filteri ?
amar1994

#3 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by amar1994 »

strucnjak_kofol

#4 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by strucnjak_kofol »

Ja sam na Kiji mjenjao filtere i ulje kod Sandora, ,imaju sve na stanju,.preporucujem,jeftinije dosta nego u ovlastenom
holowey

#5 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by holowey »

dzafko, kod pekare as...
dgL_

#6 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by dgL_ »

holowey wrote:dzafko, kod pekare as...
jes jes, cesce je u motorexu nego u radnji...
mahalas505

#7 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by mahalas505 »

To sto tebi treba trenutno trebalo bi da moze uraditi svaki majstor. Vidi sa ovim @bitanga_sa_otesa , kazu jos se nije uobrazio :D .

p.s
Bitanga imas ti kakvo ime za servis ili da uvedemo kakvu anketu kako bi se trebao zvati :D ?
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#8 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by bitanga_sa_otesa »

ma nemam ja pojma
holowey

#9 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by holowey »

dgL_ wrote:
jes jes, cesce je u motorexu nego u radnji...
ima deal za dijelove pa me jeftinije dodje kad mi on kupi nego kad sam tamo odem, a onaj celo kod njega radi jos od vremena kad je imao kosu pa u njega imam povjerenja kao i u gazdu
Ned071

#10 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by Ned071 »

bitanga_sa_otesa wrote:ma nemam ja pojma
Ih tersu :mrgreen:
sparky

#11 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by sparky »

mahalas505 wrote:To sto tebi treba trenutno trebalo bi da moze uraditi svaki majstor. Vidi sa ovim @bitanga_sa_otesa , kazu jos se nije uobrazio :D .

p.s
Bitanga imas ti kakvo ime za servis ili da uvedemo kakvu anketu kako bi se trebao zvati :D ?
DM Motorsport :)
Bakir1

#12 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by Bakir1 »

sparky wrote:
mahalas505 wrote:To sto tebi treba trenutno trebalo bi da moze uraditi svaki majstor. Vidi sa ovim @bitanga_sa_otesa , kazu jos se nije uobrazio :D .

p.s
DM Motorsport :)
rascipavac :lol:
maxell_sarajevo

#13 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by maxell_sarajevo »

:thumbup:
I moja preporuka za Džafka :)
Kod njega servisiram vozilo od 2010-te, isti radnici, jeftin, na vrijeme odradi, a za dijelove ako nesto treba posalje te ili u Motorex ili u radnju u koju ti želiš.Pošto vozim Fabiju kupujem dijelove u škodinoj radnji na Grbavici.

Nedavno mi mjenjao pakne i zamolim ga da mi pogleda prednji trap i treba li nesto popravljati, sve pregledao i kaze "nema problema sve je uredu", neki drugi majstor bi vidio sebi priliku i rekao da treba mjenjati kugle, krajnice, amortizere...
Sodom1

#14 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by Sodom1 »

maxell_sarajevo wrote:
:thumbup:
I moja preporuka za Džafka :)
Kod njega servisiram vozilo od 2010-te, isti radnici, jeftin, na vrijeme odradi, a za dijelove ako nesto treba posalje te ili u Motorex ili u radnju u koju ti želiš.Pošto vozim Fabiju kupujem dijelove u škodinoj radnji na Grbavici.

Nedavno mi mjenjao pakne i zamolim ga da mi pogleda prednji trap i treba li nesto popravljati, sve pregledao i kaze "nema problema sve je uredu", neki drugi majstor bi vidio sebi priliku i rekao da treba mjenjati kugle, krajnice, amortizere...
U pravilu ovo ne bi trebalo da postoji jer ako nadje sta fino te uzme za ruku i pokaze vidi ovo drug ´zvace ti ´´
Meni je tako jedan povrsno pregledao kaze sve super , reko tu meni nesto ne stima, ja kod drugog majstora i vidim obe krajnice rade doduse sitno mrvica ali imaju lufta
strucnjak_kofol

#15 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by strucnjak_kofol »

ma problem je sto vecina majstora nece da rade ,mrsko im zapeknut saraf odvrnuti i slicno, radije bi nesto lake ruke da se ne mora plaho znojiti ....
pipi-duga-carapa

#16 Re: Preporučite autoservis u Sa

Post by pipi-duga-carapa »

Automacher servis, stručni i sve provjere. Preporuka :thumbup:
Post Reply