Da ce bar jedan sporazum biti potpisan u korist BiH, te da ce otici po predviđenom protokolu iz Sarajeva bez ijednog jedinog problema.
Ko bi ga ponovo 3 mjeseca slusao kako patetiše
E haj sad da vidimo, možemo li mi to kako treba ispratiti ili ne?

Trazio sam i trazio...agent_zero wrote:Da barem mi imamo u ovoj zemlji iole sposobnog političara kao što je Vučić... samo ću to reći.
Ne sporeci morbidnost, ali i Sasi Maticu je jasno da je lobanja porijeklom iz kabineta biologije.insomnia78 wrote:Ovako se svojevremeno Vucic voz'o oko Sarajeva

Na Jevrejsko.Edin H. wrote:Hoce li ga voditi na Grbavicu, ono zbog nostalgije
Vidis zubalo.insomnia78 wrote:Mada, iz ovog ugla
Nije da ih nisu imali na bacanje, naprotiv
agent_zero wrote:Da barem mi imamo u ovoj zemlji iole sposobnog političara kao što je Vučić... samo ću to reći.
Stipe je samo jedansinuhe wrote:Ah stigao najdrazi gost. Stipe Mesic je vec u godinama pa ovaj da preuzme palicu.
Damir priča gluposti. Kakvo izvinjenje? Niti pomenu genocid niti se izvinu. Pa da Ratko Mladić dođe u sarajevo i izvine se u ime srpskog naroda za genocid nad Bošnjacima zvučalo bi iskrenije nego ponavljanje o toj ruci pomirenja.Tercius wrote:Ja bih se samo nadovezao na izjavu Damir Niksica, koji u nekom od svojih spotova rece, da je to bas pravi lik koji treba da dodje ovdje i da ga se natjera da kaze izvini.Jer u svakom slucaju je bolje da jedan fasita postane demokrata nego da neki demokrata poludi pa da opet scene iz 90-tih.Mada uzimajuci u obzir nasu minder politiku sumnjam da cemo takvu priliku i iskoristiti.Nek je on ziv i zdrav i uz brdo brz sto se kaze i sa hairom da provede boravak ovdje.
Na Poljine.ultima_palabra wrote:Na Jevrejsko.Edin H. wrote:Hoce li ga voditi na Grbavicu, ono zbog nostalgije