Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo nikad mi nece biti jasno zasto ljudi napucavaju golfove, ako vec hoce da bude drukciji, zasto uopste kupuju golfove u drzavi u kojoj ih svi imaju ?!
Ovaj forum je postao katastrofa.Malo se zamislite nad postovima koje pišete..Posjetite malo druge i vidjet ćete da forum može funkcionirat i bez takvih primitivnih komentara kao što su vaši.
vr6girl wrote:Ovaj forum je postao katastrofa.Malo se zamislite nad postovima koje pišete..Posjetite malo druge i vidjet ćete da forum može funkcionirat i bez takvih primitivnih komentara kao što su vaši.
Nije mi cilj nikoga vrijeđat, ali ovdje je stvar samo primitivizma.
A vi, koji imate više love za neko drugo auto(a ne golfa),kupite ga,sredite pa ga onda pokazujte.Inače su sve to samo vaše puste priče...
Samo nikad mi nece biti jasno zasto ljudi napucavaju golfove, ako vec hoce da bude drukciji, zasto uopste kupuju golfove u drzavi u kojoj ih svi imaju ?!
pa dobro lafo, nemas ih vise nego u njemackoj nigdje pa se opet najvise vozi golf(omladina) a zasto da ne, neki slazu auta drugi se drogiraju treci sviraju gitaru....valjda smiju imati ljudi svoj hobi!
vr6girl wrote:Nije mi cilj nikoga vrijeđat, ali ovdje je stvar samo primitivizma.
A vi, koji imate više love za neko drugo auto(a ne golfa),kupite ga,sredite pa ga onda pokazujte.Inače su sve to samo vaše puste priče...
Moj auto je zadnji krs...
Vise love ? Molim te... Pa ljudi daju 3000 za 20 godina star golf dizel !? Da i ne pricamo o nekim polovnim tricama i cetvorkama na koje bace pare za koje bi lako mogli uzeti i nov auto.
Meni je auto inace samo prevozno sredstvo - bitno je tek da ima 4 tocka, da se kotrlja, i da u drugoj povuce do stotinjak na sat...
P.S. Ja nisam nikog vrijedjao, samo mi je bio smijesan komentar "dzibers junajted"...
Jel' pujdo cisti vucijak ili je ukrstan sa Rotweiler-om. Ja imam 3/4 Rotti i 1/4 lab . Stari mu je bio cisti Rotti - radio za Policiju a majka je 50% Rotti te 50 % lab . Eto tako smo dobili ono 3/4 i 1/4 . Moj se zove Buddy i jucer mu je bio drugi rodendan.
vr6girl wrote:Nije mi cilj nikoga vrijeđat, ali ovdje je stvar samo primitivizma.
Moj auto je zadnji krs...
Vise love ? Molim te... Pa ljudi daju 3000 za 20 godina star golf dizel !? Da i ne pricamo o nekim polovnim tricama i cetvorkama na koje bace pare za koje bi lako mogli uzeti i nov auto.
Meni je auto inace samo prevozno sredstvo - bitno je tek da ima 4 tocka, da se kotrlja, i da u drugoj povuce do stotinjak na sat...
P.S. Ja nisam nikog vrijedjao, samo mi je bio smijesan komentar "dzibers junajted"...
Ma nisam mislila na tebe,znaju oni na koga sam mislila.
Tebi je auto prijevozno sredstvo i ok,a svi ovi auti koje vidiš na slikama gore nisu SAMO prijevozna sredstva svojim vlasnicima,nego puno više.